Nemocná Kadeřávková: Do Ulice se nevracím kvůli penězům! Nestačím se divit nelidským poznámkám!

Anna Kadeřávková 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

16. října 2018 9:34

Mladá herečka Anna Kadeřávková se proslavila díky seriálu Ulice. Z něj sice už před dvěma lety odešla, teď ale chystá comeback! Zároveň se ale už měsíce pere se zákeřnou nemocí, jejíž léčba stojí nemalé peníze. Herečka ale zdůrazňuje, že finance nejsou důvod, proč se po dvou letech do "nekonečného" seriálu vrací!

„Za pár dní mě uvidíte zase v Ulici! Chtěla jsem se o to s vámi podělit i tady, protože v bulváru a především v komentářích pod články na facebooku se kolem toho strhlo obrovský HALÓ!“ postěžovala si herečka, kterou trápí dlouhodobé zdravotní problémy.

Přiznala také, že z některých komentářů opravdu „odpadává“. „Na tom FB se totiž občas dočítám takový věci, že se nestačím divit, kam až lidská nelidskost může zajít...“ napsala Anička na svém Instagramu s tím, že se chce ke všemu veřejně vyjádřit a vše trochu víc objasnit.

„Z Ulice jsem před dvěma lety odešla, protože jsem chtěla a cejtila to tak. Žila jsem pak pár měsíců v Los Angeles, kde jsem studovala herectví. Pak jsem se vrátila do Čech a naplno se začla věnovat sociálním sítím a pokračovala v hraní. Byla jsem trochu v divadle, točila projekt pro americkej Amazon, Netflix a teď v létě natočila Vánoční pohádku pro ČT,“ popisuje, co dělala od chvíle, kdy se rozloučila s postavou Roziny.

Pak prý dostala nabídku se opět vrátit do Ulice. „A jelikož jsem to po mým odchodu fakt neplánovala, dlouho jsem to zvažovala. Nakonec jsme se s mou manažerkou rozhodly nabídku přijmout. Sice mě v TV uvidíte až teď na podzim, ale smlouvu jsem podepsala již před několika měsíci - dlouho to bylo tajemství,“ prozradila mladá herečka.

To vše se podle jejích slov stalo ještě před tím, než se dozvěděla, že má lymskou boreliózu, kvůli které musí dojíždět na kliniku do Německa. „A toto bych, prosím, ráda uvedla na pravou míru. Léčení, Německou kliniku a vše kolem boreliózy jsem začala řešit až mnohem později - na jaře,“ vysvětluje Kadeřávková.

Současné pracovní tempo jí prý kvůli nemoci vyhovuje. „Všechno to do sebe hezky zapadlo, protože během léčby teď toho fyzicky moc nezvládám, proto mi pár dní v měsíci v ateliéru vyhovuje. Mezitím se věnuju sama sobě a mám svůj klid, kterej teď potřebuju ze všeho nejvíc,“ říká.

Řada otázek se prý rojí i kvůli financím, protože její léčba v Německu je velmi nákladná. „Chci k tomu něco říct... Jsem šťastná, že momentálně mohu říct toto: Herectví dělám pro radost. Pro nic jinýho. Spoustu rolí jsem během těch dvou let odmítla. Protože se mi nelíbily a protože jsem je brát nechtěla. A nemusela. A jsem za to vděčná!“ dodala Anička.

Témata: Anna Kadeřávková seriál Ulice