Co se to děje u Růžičkových? Marie zveřejnila tajemnou fotku se vzkazem

Rozchod? Rodinka se tváří, jako by se nic nestalo 6

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

15. října 2018 16:35

Krize je zažehnána? Právě taková myšlenka musí napadnout všechny, kteří se podívají na fotografie hokejového trenéra Vladimíra Růžičky a jeho mladé manželky Marie. Zatímco nedávno se spekulovalo o jejich rozchodu, teď se oba tváří velmi šťastně!

Pouhý rok od svatby to začalo mezi hokejovým trenérem Vladimírem Růžičkou (55) a jeho o 25 let mladší manželkou Marií pořádně skřípat. Teď ale na chvíli mezi oběma zavládlo příměří. Důvod? Jejich malá dcerka Lejla.

Lejla právě oslavila první narozeniny. Maminka Marie na sociálních sítích nejprve zavzpomínala na to, co se dělo před rokem. Na facebooku sdílela fotku, na které Vladimír drží v náručí čerstvě narozenou holčičku. „Přesně před rokem v tuto hodinu se nám narodil ten největší poklad...náš smíšek Lejlinka,“ píše dojatá maminka.

„Lásko naše my ti s tatínkem přejeme všechno jenom to nejlepší. Jsi naše princezna a vždy budeš. Jsme tady pro tebe! Děláš nás šťastnými..Milujeme tě nadevše,“ napsala také Růžičková.

O něco později pak přidala fotku, která Růžičkovy zobrazuje jako dokonalou rodinku! „Dělej to, co ve svém srdci cítíš, že je správné, kritizovat tě budou tak či onak. Svá rozhodnutí nemusíte nikomu vysvětlovat ani je před nikým obhajovat. Je to VÁŠ ŽIVOT,“ napsala k sladké růžové fotce.

K tomu, jak je to mezi ní a jejím manželem ale nic bližšího neprozradila. Z komentářů pod fotkou se ale zdá, že se Marie a Vladimír usmířili! „Pro vás tři to nejlepší rozhodnutí. Držím palce, jste nádherná rodina,“ napsala pod příspěvek jedna z diskutujících. „Děkujeme,“ odpověděla jí Marie. Stejně zareagovala i na komentáře, ve kterých jí lidé psali, jak jsou rádi, že je její rodina zase kompletní. 

Ještě nedávno to přitom vypadalo na rozvod! Manželé dokonce žili odděleně. Růžička sice dál žil luxusním domě na kraji Chomutova, Marii však pronajal byt v činžáku. „Manžel jezdí za námi, ale víc mluvit nechci,“ uvedla pro Extra.cz Marie.

Témata: Vladimír Růžička Marie Růžičková