Řepkovi bouchly saze? Zažaluje rovnou celou televizi!

Tomáš Řepka

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

15. října 2018 13:06 | Aktualizováno: 16. října 2018 3:12

Bývalému fotbalistovi Tomáši Řepkovi jedno popotahování po soudech nestačilo. Do dalšího se totiž žene dobrovolně. Chce údajně žalovat televizi Prima.

V upoutávce na film Sám Doma totiž Prima využila právě Tomáše Řepku a jeho partnerku Kateřinu Kristelovou. Nechali dabéra Jana Dolanského namluvit text ve znění: "Opuštěný hošík v největším mumraji Ameriky. Sám proti dvěma retardovaným recidivistům. Tolik ran osudu neschytali ani Řepka s Blažkovou."

Podle informací serveru Expresu měl Řepka kvůli tomu volat přímo vedení televize a vyhrožovat advokáty. To ostatně televize sama potvrdila.

Řepkovi mělo podle severu vadit, že se o něm ve spotu mluví jako o recidivistovi. Sám přitom nikdy ve vězení nebyl a nyní je sice odsouzený, ale nepravomocně. 

Prima Cool, kde upoutávka běžela, je ale svým ostrým humorem známá, a Řepka s Kristelovou nejsou první, koho si tamní marketingový tým vzal na paškál. Rozhodně jsou ale první, kdo kvůli tomu hrozí soudem. Chtějí se jen zviditelnit?

Řepka není žádné neviňátko

Městský soud v Brně Řepku v létě zatím nepravomocně odsoudil k půlročnímu nepodmíněnému trestu vězení za internetové útoky na exmanželku Vlaďku Erbovou.

Teď se navíc zpovídá před soudem kvůli údajné zpronevěře -  své známé podle obžaloby prodal za 1,2 milionu korun mercedes, který v té době nevlastnil.

Řepka má v rejstříku trestů už několik záznamů. V letech 2015 a 2016 dostal dvakrát podmíněný trest za řízení v opilosti. Letos v květnu mu soud potvrdil 180 hodin obecně prospěšných prací za zanedbání povinné výživy.

Témata: Tomáš Řepka Kateřina Kristelová TV Prima