Bohuš Matuš lhal o patnáctileté přítelkyni? Vše bylo jinak!

Bohuš Matuš

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

14. října 2018 14:47

Vztah zpěváka Bohuše Matuše s patnáctiletou dívkou před několika týdny skončil. Jak se ale posléze ukázalo, dívka možná žádnou přítelkyní zpěváka nikdy nebyla!

Matuš tvrdil, že byl s patnáctiletou Lucií tři měsíce a poznali se na benefici v Hybernii. Od vztahu jí prý nejprve odrazoval, poté se do ní ale zamiloval. Matuš ale tvrdí, že spolu nespí. Prý se spolu ale mazlili, například ji hladil po vlasech, nic sexuálního v tom ale údajně nebylo. 

Přesto dospěl vztah s Lucinkou do konce. Podle zpěváka špatně snášela zájem médií a zhroutila se. Skončila v nemocnici na kapačkách. Pak ale překvapivě otočil a tvrdil, že to zřejmě bylo z jídla a horka.

Nakonec tvrdil, že to vlastně žádná přítelkyně nebyla. Znenadání totiž otočil a o Lucii začal tvrdit, že to je jeho žačka, kterou učil zpívat. Po vztahu najednou nebyly ani stopy.

Ani tím to ale neskončilo a Matuš nyní přiznal, že stále myslí na bývalou přítelkyni Nikolu, s níž byl osm let. "Myslím pořád na Nikolku a jejího psa Julinku. Raději se s nimi nevídám, špatně to na mě působí. Našla si jiného, ale s tím se nedá nic dělat,“ řekl časopisu Sedmička. Kde je tedy pravda?

Témata: Bohuš Matuš