Zraněná Heidi Janků: Její stav je vážnější, než se zdálo!

Janků. Heidi 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

12. října 2018 14:57

Zpěvačka Heidi janků má důvod k oslavě. Policie po dlouhých měsících našla jejího synovce Tomáška. Zároveň ale smutní, protože si musí dát chvíli pohov. Na jednom ze svých koncertů se totiž zranila. A její stav je vážnější, než si až dosud myslela!

Heidi si před týdnem postěžovala, že se na jednom z koncertů zranila. „Tak jsem si dnes na vystoupení “vyrobila” výron v nártu. Bolí to jak čert, tak leduju,“ popsala své problémy a přidala i fotku. „Snad se to brzy zlepší, držte palce,“ žádala fanoušky.

Jenže teď se ukázalo, že její zdravotní problém je vážnější, než se myslelo! „Tak a je to,“ posteskla si. „Moje diagnoza, že mám výron byla chybná,“ prozradila zpěvačka.

A co jí tedy vlastně je? „Zlomenina nártní kůstky, takže nechodící sádra. Ach jo. Asi bych se měla občas podívat na své datum narození,“ říká zpěvačka, která si podle svých slov zranění přivodila, když „tancovala a skákala na jevišti“.

Sama se původně domnívala, že to bude jen malá nepříjemnost. „Ani to moc nebolelo, taky jsem si myslela, že za týden to bude o.k.. Tak ne,“ posteskla si. „Tak teď pro změnu držte palce, ať to dobře sroste,“ dodala zraněná Heidi.

Témata: Heidi Janků