Policie uzavřela nehodu herce Jakuba Zedníčka (†27). Za smrt si prý mohl sám!

Jakub Zedníček (herec) 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

11. října 2018 10:54

Kdo může za smrt herce Jakuba Zedníčka (†27)? Policie učinila přítrž všemožným spekulacím! Podle závěrů vyšetřování byl na vině právě synovec oblíbeného herce Pavla Zedníčka!

Jakub Zedníček zemřel prvního ledna asi půl hodiny po půlnoci na 192. kilometru dálnice D1 ve směru na Vyškov. Podle mluvčího hasičů narazil autem do svodidel, vystoupil z vozu a vešel přímo pod kola projíždějící dodávky.

Policie teď konstatovala, že za Jakubovo úmrtí na dálnici u Brna mohou dvě osudové havárie – a za obě mohl právě mladý Zedníček! První zavinil rychle jedoucí herec, který nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem, vlastnostem vozidla a dálnice.

Druhou havárii způsobil, když po své nehodě vběhl přímo pod kola projíždějící dodávky. Vyšetřovatelé dospěli k závěru, že řidič této dodávky už nemohl nijak zareagovat.

To, jestli byl Zedníček v době nehody pod vlivem alkoholu nebo drog, nemůže policie kvůli ochraně osobních údajů zveřejnit, dodal Blesk

Doma po sobě Jakub zanechal nejen milovanou partnerku, ale i malou dcerku Mayu.

Proč vlastně mladý herec vstoupil do vozovky plné jedoucích aut? O tom promluvil herec Jan Čenský v rozhovoru pro týdeník Instinkt. Podle něj byl na vině nejspíše šok. Sám si prý dokáže představit, co se vlastně v osudnou noc stalo, protože v minulosti prožil něco podobného.

„Vypadli jsme s bratrem z auta a já začal okamžitě utíkat. Stalo se to u Štěchovic. Pelášil jsem po poli k Berounce jako zajíc. Naprosto chápu, proč Jakub Zedníček, synovec od Čmani, přelézal po bouračce na dálnici D1 svodidla tak fatálně, že ho srazilo projíždějící auto: byl v šoku a chtěl utéct z místa neštěstí, což ho stálo život. Byl hrozně hodný kluk a nesmírně talentovaný mim,“ uvedl Čenský.

Témata: Jakub Zedníček Dopravní nehody Jan Čenský