Ztroskotanec Pomeje opět mluví o sebevraždě: Vážně jsem o ní přemýšlel, důvodů mám dost!

Pomeje, Jiří 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

10. října 2018 10:48

Andrea Pomeje trvá na rozvodu. Jiří už proto netrpělivě vyhlíží pošťáka, který mu přinese rozvodové papíry! Zároveň opět začal mluvit o své sebevraždě!

Dýdžejka udělala radikální krok a rozvod je tak na spadnutí. „Zavolala mi to a zeptala se mě, kam mi tu žádost má zaslat,“ přiznal Blesku zdrcený Jiří.

„Nechtěl jsem se rozvádět, už jsem se s tím ale smířil. Rozvod sice bolí, a mne už potřetí, ale budiž, to se dá ustát," běduje Jiří, který byl v minulosti ženatý s herečkou Michaelou Kuklovou a zpěvačkou Ivetou Bartošovou.

Původně přitom tvrdil, že nebude souhlasit s rozvodem, dokud se s Andreou nedohodnou na výchově jejich pětileté dcery Aničky a na tom, kdy a jak se s ní bude moci stýkat. „Odmítá mi ji teď dávat, a takhle to já rozhodně nechci,“ postěžoval si.

Je prý hlavně moc zvědavý, co všechno si v rozvodových dokumentech přečte. „Myslím, že si dokážu asi tak představit, co se o sobě dozvím. Možná budu i dost překvapený, uvidíme! U Andrey člověk nikdy neví,"posteskl si.

A i když původně vyhrožoval, že si něco udělá, vypadá, že nakonec dostal rozum! „,“ říká Pomeje, který má za sebou problémy s alkoholem i rakovinu, kvůli které úplně přišel o hlas.

Jenže nakonec si uvědomil, že sebevraždou by nikomu nepomohlo - ba naopak. „Potom jsem si ale řekl, že je to velmi zbabělý a že bych tím naprosto zničil rodiče a nadosmrti poznamenal Aničku," dodal Pomeje, který má s Andreou pětiletou holčičku.

Témata: Jiří Pomeje Andrea Pomeje