Marie vzala Vladimíra na milost? U Růžičkových zavládlo příměří!

Vladimír Růžička s ženou Marií 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

10. října 2018 9:21

Pouhý rok od svatby to začalo mezi hokejovým trenérem Vladimírem Růžičkou (55) a jeho o 25 let mladší manželkou Marií pořádně skřípat. Teď ale na chvíli mezi oběma zavládlo příměří. Jejich dcera Lejla totiž slaví první narozeniny!

Rozvod Růžičkových je na spadnutí Situace je opravdu vážná, Vladimír totiž svou ženu vystěhoval z domu! Marie údajně bydlí sama v pronajatém bytě v centru Chomutova. Pravděpodobně tak začíná nový život!

Původně se spekulovalo o tom, že Marie opustila svého manžela, podle jiných informací je to ale naopak. On údajně opouští jí, a to kvůli jejich dítěti. To totiž prý není Růžičkovo!

I když se Vladimír a jeho žena odcizili, zdá se, že alespoň na chvíli mezi nimi zavládl klid! Právě dnes totiž jejich dcerka Lejla slaví první narozeniny. A maminka Marie na sociálních sítích samozřejmě zavzpomínala na to, co se dělo před rokem!

Na facebooku sdílela fotku, na které Vladimír drží v náručí čerstvě narozenou holčičku. „Přesně před rokem v tuto hodinu se nám narodil ten největší poklad...náš smíšek Lejlinka,“ píše dojatá maminka.

Naznačila také, že i když její vztah s Vladimírem je v krizi, Lejly se to nijak nedotkne. „Lásko naše my ti s tatínkem přejeme všechno jenom to nejlepší. Jsi naše princezna a vždy budeš. Jsme tady pro tebe! Děláš nás šťastnými..Milujeme tě nadevše,“ dodala Růžičková.

Témata: Marie Růžičková Vladimír Růžička