Zdrcený Pomeje: Jsem bezdomovec a vyřizuju si důchod. Ale nerozvedu se!

Jiří a Andrea Pomeje na svatební fotografii 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

8. října 2018 9:07 | Aktualizováno: 8. října 2018 9:18

Dlouho očekávaný moment je tu. Andrea Pomeje poslala svému manželovi Jiřímu rozvodové papíry! Sklíčený Pomeje přitom trvá na tom, že se rozvádět nechce!

„Zavolala mi to a zeptala se mě, kam mi tu žádost má zaslat,“ přiznal Blesku zdrcený Jiří. Zdá se tedy, že jeho manželství s dýdžejkou po pěti letech od svatby definitivně končí!

Andreu musel požádat, aby mu dokumenty poslala k jeho matce, který žije v Českých Budějovicích. „Poté, co mě uvrhli do konkurzu, nemám žádné stálé bydliště, jsem homeless. Mají mě jen zapsanýho na městském úřadě, tak jsem dopadl,“ posteskl si Pomeje.

Přesto ale zdůrazňuje, že rozvod nechce! „Já se rozvádět nikdy nechtěl a nechci,“ vzkazuje. Rozvod prý ale nesabotuje proto, že žárlí na Andreina přítele Petra Plačka. „Žárlivej jsem byl, to už je ale minulost, naopak Andree tohoto oživlého Kena přeju. Třeba jí to konečně vyjde,“ říká Jirka.

Proč tedy rozvod odmítá? „Nerozvedu se ani náhodou, dokud se s Andreou nedohodneme na výchově Aničky a mém styku s ní. Odmítá mi ji teď dávat, a takhle to já rozhodně nechci,“ postěžoval si.

Andrea mu prý Aničku svěří, jenom když jede s dcerkou za rodiči do Českých Budějovic. Dýdžejka mu už v minulosti s ohledem na jeho předchozí excesy dala ultimátum a nastavila podmínky, za kterých může Jiří s dcerkou trávit čas.

V první řadě žádá, aby si Jiří našel vhodné bydlení, aby u něj měla Anička vlastní pokoj. To je ale ten nejmenší problém! Andrei se totiž také nelíbí, že se po všech zdravotních problémech a rozchodu Jirka opět vrátil k lahvi!

„Argumentuje tím, že nemám vlastní střechu nad hlavou, že v půjčeném bytě nebydlím sám. Ale jak to mám, proboha, udělat a bydlet ve svém? Vždyť nemám ani korunu,“ zlobí se Jirka , který si právě vyřizuje vyřizuje důchod. „Z toho si ale ani podnájem skutečně nezaplatím. Jsem v bezvýchodné situaci,“ dodává.

Rád by si prý začal vydělávat. Po operaci hrtanu a ztrátě hlasu se ale podle něj dobrá práce shání jen hodně obtížně. „Jako dělník bych se uplatnil, nesmím se ale pohybovat v prašném prostředí,“ vysvětluje.

Témata: Jiří Pomeje Andrea Pomeje Petr Plaček