Velký comeback do Ulice: Kvůli nemocné herečce se musí měnit scénář!

Anna Kadeřávková 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

7. října 2018 18:21

Herečka Anna Kadeřávková se proslavila díky seriálu Ulice. Z něj ale před dvěma roky odešla. Její postava – Rozina – se rozhodla zkusit prorazit jako modelka za oceánem. Teď se měla Anička vrátit, práci ale scénáristům zkomplikovala její zákeřná nemoc!

Po dvou letech se má Rozina Maléřová do Ulice vrátit z USA. Háček je v tom, že její představitelka už měsíce bojuje s lymskou boreliózou! Anička se nakazila už v dětství, nemoc se ale naplno projevila teprve nedávno.

Anička se odjela léčit do Německa, protože čeští lékaři jí pomoci nedokázali. Téměř dva měsíce si denně píchala do žíly několik druhů antibiotik. Do toho musí brát hrsti léků, navíc vsadila i na bylinnou léčbu!

A i když není úplně v pořádku rozhodla se vrátit na obrazovky. „Návrat do Ulice byl fajn, je tu suprovej kolektiv, a tak jsem se těšila. Jenom cítím, že mě nemoc trochu omezuje při natáčení,“ vysvětlila deníku Aha! Anna.

Kvůli nemoci by se ale neměla přepínat. „Mám na půl roku antibiotika a měla bych být v klidovém režimu. Nesmím se absolutně stresovat. Vypouštím všechno, co nemusím řešit,“ přiznala.

Nova jí naštěstí vyšla vstříc a scénář upravila. „Při jeho tvorbě zohledňujeme zdravotní stav herečky a maximálně se snažíme přizpůsobit termíny natáčení jejím aktuálním možnostem,“ uvedla výkonná producentka seriálu Jana Maršíková s tím, že se musel předělat hlavně natáčecí plán.

Kromě toho se jí budou hodit i peníze, které si natáčením vydělá, za léčbu totiž platí astronomické sumy. „Je to hodně drahý, protože to vůbec nehradí pojišťovna,“ dodala Anna s tím, že její známý také podobnou léčbu podstoupil a dal za to čtvrt milionu korun. Už v minulosti přitom prozradila, že pouze za vstupní testy zaplatila 27 tisíc!

Témata: Anna Kadeřávková seriál Ulice