Richard Genzer kvůli StarDance běduje: Je to všechno divné! Žádnou výhodu nemám!

Richard Genzer

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

7. října 2018 10:08 | Aktualizováno: 7. října 2018 12:39

V letošním ročníku StarDance bude soutěžit také bavič a bývalý tanečník Richard Genzer. Oproti ostatním má nevýhodu, protože to tréninku naskočil později, když vystřídal zraněného herce Václava Koptu. A jak mu to jde?

„My jsme taková sourodá dvojice – něco malého a něco velkého,“ popisuje sebe a svou partnerku Geňa. Bavič také přiznal, že když dostal nabídku nahradit Václava Koptu, příliš dlouho se nerozhodoval.

„Trvalo to jen chvilku, já jsem se nijak ani nerozmýšlel. Byli jsme domluvení, že nějak do budoucna… A jestli si to peklo prožiju teď, nebo později, to je jedno. Prostě jsem musel v minulém životě někomu hodně ublížit, že jsem na to kývnul,“ směje se Richard Genzer.

I když do soutěže naskočil ve chvíli, když už všichni jeho soupeři trénovali, říkalo se, že jako bývalý tanečník bude mít lehkou výhodu. On sám to tak ale nevidí.

„Tady se pořád říká, že jsem tancoval. To je ale něco úplně jiného. Já to přirovnávám, že když vezmete třeba Rosického a dáte ho do reprezentace, ale do reprezentace na lední hokej, tak to také umí. Ano, je to sportovec, ale hokej neumí,“ vysvětluje, jak na tom vlastně je. „Tyhle tance jsou taky úplně jiné, je to všechno prostě jinak.“

Prozradil také, že nesnáší, když jeho taneční partnerka Jana na tréninku pronese větu „Dáme si to ještě jednou?“

„To je jako kdybyste byl po nějaké náročné operaci a doktor vám řekl: Můžu vám ještě uříznout tu druhou nohu?“ popisuje Geňa. „Ale já říkám? Ta je zdravá. A on: To nevadí, já bych tak rád řezal. Takže takhle nějak to je,“ popisuje trénink.

Jeho taneční partnerka ale prozradila, že i on často používá jednu větu. „Zajímavá věta je vždycky na všechno, co Geňovi ukážu: To je divná, to je prostě blbý, to je prostě divný,“ směje se Jana. „Protože to je opravdu divný,“ trvá na svém Richard.

Témata: Richard Genzer StarDance