Popálená Týnuš Třešničková poprvé promluvila: Strach o zrak! Bude mít trvalé následky?

Třešničková, Týnuš 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

6. října 2018 9:44

Mladá česká youtuberka Týnuš Třešničková (22), která utrpěla vážné popáleniny při show ve známém istanbulském baru Nusret, stále leží na jednotce intenzivní péče. Vůbec poprvé přímo z lůžka promluvila o tom, jak se cítí a jak na tom je!

Týnuš, vlastním jménem Kristýna Třešňáková, poslala svým fanouškům vzkaz prostřednictvím Instastories! Vysvětluje například, čeho se nejvíc bála! Zároveň poděkovala za povzbudivé vzkazy, které jí její příznivci posílají.

„Denně mi píšete tak velké množství zpráv, a proto bych všem ráda dala vědět, že jsem v nejlepších rukou doktorů a sestřiček a cítím se každý den lépe. Moc všem děkuji za tolik pozitivní energie, kterou mi posíláte,“ vzkázala z Turecka Týnuš.

Jak se zdá, svůj zdravotní stav nepovažuje za katastrofu – a to i když utrpěla popáleniny na 35 procentech těla! „Měla jsem velké štěstí, že jsem „jen“ popálená. Určitě to mohlo dopadnout mnohem hůř. Bála jsem se o svůj zrak apod.,“ prozradila mladá Češka.

Týnuš ale dodává, že je vše v naprostém pořádku. „A pokud se vše bude hojit tak jak má, vyváznu bez jakýchkoliv následků. Takže teď v istanbulské soukromé nemocnici na všem pracujeme,“ vzkázala dívka.

Zranění utrpěl i její přítel, která má popáleniny „jen“ na 15 procentech těla. Přestože je jejich stav stabilizovaný, stále zůstávají v Turecku. Náklady na péči by měla uhradit restaurace, kde k ošklivé nehodě došlo. Ta patří známému šéfkuchaři známému jako Salt Bae, který se proslavil hlavně na sociálních sítích.

Youtuberka je připravena se dál věnovat tomu, co dělala před tímto nešťastným incidentem, teď si prý ale dá chvíli pauzu. „Dávám si i dobrovolně detox od všech sociálních sítí, abych se pak mohla v plné síle a ještě lepší vrátit,“ slibuje svým příznivcům.

Témata: Týnuš Třešničková