Herečku z Ulice trápí zdravotní problémy: Jsem úplně v h*ajzlu!

Anna Kadeřávková 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

5. října 2018 15:11

Mladá herečka Anna Kadeřávková, která se proslavila především díky seriálu Ulice, trpí zákeřnou boreliózou. Před pár dny se radovala, že si píchla poslední antibiotika do žíly! Jenže nové testy ukázaly, že její stav stále není dobrý. A Anička je z toho úplně na dně!

„Chvíli mi to trvalo, než jsem to zpracovala, a ještě ani teď mi není hej. Po krevních testech se ukázalo, že je nutný pokračovat a tak mám před sebou dalších 8 tejdnů na ATB (opět kapačkou),“ svěřila se na sociálních sítích zdrcená herečka.

To prý ale není to jediné, co ji vytočilo. „Do toho jsem nebyla na důležitejch krevních testech, aby se ukázalo, že mám po náloži těch léků v pořádku játra, ledviny, srdce a další..“ přiznala Anička, která musí kvůli léčbě dojíždět do Německa.

„Nevím, jestli je to chyba kliniky nebo moje, ale to je teď asi dost jedno. Naštvali mě, protože jako jejich pacientovi, kterej jim platí za jejich služby obrovský částky, mi to mohli minimálně připomenout, když už mi to napsali jen jako mini text s hvězdičkou někam dolu do léčebního plánu. Bože,“ zanadávala si mladá herečka.

Ke svému statusu přidala i fotku, na které se usmívá. Jak ale vysvětluje, ta vznikla ještě ve chvíli, kdy tohle všechno nevěděla. „Tahle fotka je ze včerejška, dneska rozhodně takhle usměvavá nejsem. Mam pocit, že se mi všechno bortí a jsem úplně v haaaaajzlu,“

Témata: Anna Kadeřávková