Jágr se pořádně naštval! Na tohle si dejte pozor, vzkázal Čechům!

Jaromír Jágr na Kladně (3.2.2018) 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

5. října 2018 12:24

Jaromír Jágr důrazně varuje své fanoušky před publikací, která má popisovat jeho život. Překvapivě prý totiž její autor se slavným hokejistou ve skutečnosti nikdy nemluvil!

Jágr na sociální síti vydal varování před knihou, která má být o něm. Autora knihy prý nejen nikdy neviděl, ale dokonce s ním ani nikdy nemluvil!

"Tento status je spíše směřovaný k mým fanouškům, kteří by se chtěli o mně dozvědět víc, nebo by měli v úmyslu si zakoupit knihu pana Čermáka, který vydal už asi šestou verzi stejné knížky o mně... Chtěl bych říct, že jsem ho nikdy neviděl, nikdy jsem s ním nemluvil," šokuje Jágr!

Sám ale nic nezmůže, zakázat totiž někomu, aby psal o někom jiném, nejde. "Podle platných zákonů si u nás autor může dělat, co chce, a já jsem na něj krátkej, i když je knížka psaná o mně... Jsem krátkej i na to, abych mu to zakázal..." dodal.

Upozornil ale, že by on sám rád vydal knížku, kterou právě píše. "Bude to moje jediná autorizovaná autobiografie a pravděpodobně poslední... Bude úplně jiná než dosavadní knížky," tvrdí hokejista.

Témata: Jaromír Jágr