Rána pro fanoušky! Karel Gott na tom je opět zle! Ruší koncerty!

Karel Gott 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

5. října 2018 11:27 | Aktualizováno: 5. října 2018 15:05

Jakoby nestačilo, že letos na jaře prodělal zpěvák Karel Gott řadu nemocí. Nyní onemocněl opět, a ruší kvůli tomu své koncerty!

Gott měl ve čtvrtek zazpívat na koncertě skupiny Alphaville v pražské Lucerně, jejíž hit Forever Young přezpíval do češtiny. Navzdory očekávání se ale objevil.

Podle Blesku se na poslední chvíli se omluvil. Náhle prý totiž onemocněl a nemohl přijít. Co přesně ho skolilo není známo.

Ze stejného důvodu ale zrušil také vystoupení v pražském baru, kde slavil 23. narozeniny zpěvák proslavený posledním ročníkem Eurovize Mikolas Josef.

Gott v roce 2016 bojoval se zdravotními problémy. Už v té době prohlásil, že ani po těžké nemoci se nehodlá s hudební kariérou rozloučit. Přestože ho občas provázejí nemoci, začal se postupně vracet na scénu. Letos 12. června za doprovodu Boom!Bandu Jiřího Dvořáka vystoupil na samostatném koncertě ve vyprodané pražské O2 areně.

Ještě před tím ho ale sebralo několik nemocí, které mu pořádně znepříjemnily jaro. Před několika měsíci byl hospitalizován ve Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Osmasedmdesátiletý zpěvák tam byl necelé dva týdny kvůli silné chřipce.

Poté ho pro změnu složila viróza, kvůli které musel rušit některé plánované akce.

Témata: Karel Gott