Matka popálené youtuberky promluvila: Týnuš je od pasu nahoru celé spálená!

Třešničková, Týnuš 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

5. října 2018 9:19

Jak je na tom Kristýna Třešňáková alias youtuberka Týnuš Třešničková? Matka mladé Češky, která utrpěla ošklivé popáleniny v jednom z nejznámějších barů v Istanbulu, poprvé promluvila a popsala, v jakém stavu se nachází její dcera!

Youtuberka skončila v nemocnici s popáleninami v nemocnici poté, co byla zraněna při nepovedené ohnivé show v známém podniku v Istanbulu.

Matka dívky se o všem dozvěděla, když se vracela z práce. Volala jí Týnuš, která byla velmi vyděšená a která jí popisovala, co se vlastně stalo. „Když mi to řekla, tak jsem nevěděla, co se děje. Byla jsem úplně mimo," řekla TV Nova paní Helena. 

„Řekla mi, že jí chytlo oblečení, že je celá spálená. Od pasu nahoru je spálená. Obličej byl zasažený míň, to tělo víc," popsala Třešňáková. Podle dostupných informací má Kristýna popáleniny na třetině těla.

S léčbou v Turecku je ale spokojená. Převoz do Česka bude možná až ve chvíli, kdy nebude hrozit riziko infekce. Trvat to může i několik týdnů. Pobyt v nemocnici jí, stejně jako jejímu partnerovi, který utrpěl popáleniny na 15 procentech těla, hradí majitel restaurace a pojišťovna.

Její stav se podle matky každým dnem lepší. Paní Helena věří, že zranění dcery nebude znamenat konec její kariéry. „Je to bojovnice. Posílí ji to. Určitě to bude všechno v pořádku," věří žena.

Témata: Týnuš Třešničková