Alex Mynářová poprvé o životě s kancléřem: Můj manžel je zhýčkaný!

Alexandra Mynářová 4

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

4. října 2018 16:40

Alex Mynářová sice pracuje jako moderátorka, když přijde domů, čeká ji tam ale ještě druhé „zaměstnání“! Musí se totiž postarat o svého manžela, hradního kancléře Vratislava Mynáře!

Mynářová se za spolupracovníka Miloše Zemana provdala v roce 2015, o jejich soukromém životě ale veřejně příliš nemluvila. Teď ovšem udělala výjimku a popsala, jak to u nich doma vypadá!

A rozhodně to prý není žádné procházka růžovou zahradou. „Můj manžel je zhýčkaný svojí maminkou, Moravák a konzervativec. A vyloženě si na to potrpí,“ práskla moderátorka na Mynáře.

Studenou večeři by jí tak zřejmě hodil na hlavu! „Kdyby přišel domů a já mu nabídla, co je v lednici, tedy studenou kuchyni, tak nevím, jak by to manželství dlouho trvalo,“ smála se na Frekvenci 1.

Zároveň se ale snaží připravovat jídelníček, aby manžel nepřibíral na váze. „Jeho mamince z Moravy si konkurovat netroufnu. Omáčky, knedlíky, to nejde, aby jedl tady v Praze. To bychom pak museli přešívat obleky,“ se smíchem vyprávěla manželka kancléře.

A čím mu udělá největší radost? „Nejraději má ode mě hovězí na houbách. Na nich jsem ale dlouho nebyla. A teď na podzim prý hodně rostou, tak asi zajdu,“ dodala Alex.

Už v minulosti pro OK! Magazín přiznala, že kvůli vztahu s Mynářem ji několikrát označili za zlatokopku. Tomu se prý ale jen směje. „Lidé, kteří to říkají, jsou k politováníhodní. Bez chemie, souznění a přitažlivosti nemůže vztah vzniknout, natož fungovat,“ vysvětlila Mynářová s tím, že Vratislav je člověk, který se z ničeho nehroutí a v něm ohromnou jistotu.

Témata: Alexandra Mynářová Vratislav Mynář