Co je to za krasavici? Českou herečku se spletli s Lídou Baarovou!

Daniela Šinkorová 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

4. října 2018 15:44 | Aktualizováno: 6. října 2018 12:31

Herečka Daniela Šinkorová se pochlubila starou fotkou z archivu. Díky snímku zavzpomínala také na jednu ze svých prvních rolí!

Šinkorová, která v tuto chvíli pilně cvičí na StarDance, zveřejnila na svém Instagramu fotku z mládí. „Jsou fotky, o kterých nevím,že existují. Tohle byla jedna z nich. Přinesl mi ji k podpisu pán. A já si ji musela vyfotit,protože je to krásná vzpomínka,“ přiznala dojatá Daniela.

Na snímku má tmavé kudrnaté vlasy a na hlavě slamák. Ztvárnila roli studentky internátní školy, která se v televizní adaptace povídky od Jakuba Arbese „Prvá noc pri mŕtvej“ zamiluje do mladíka, který si místo ní vybere její kamarádku, které se Alžběta následně mstí.

Díky ní také zapomínala na první krůčky ve své herecké kariéře. „Moje první televizní role. Velká. Záporná. Alžběta. Moje první barvení vlasů. Z blond na rezavou! A můj první obrovský honorář,“ popisovala herečka.

Prozradila také, co s penězi udělala. „Koupila jsem si za něj věž-dodnes se jejímu zvuku nic nevyrovná. A jo....byla jsem mladá,“ dodala.

Fotka zaujala i její fanoušky. „A já myslela, že máte fotky Lídy Baarové,“ přiznala jedna z uživatelek na Instagramu. „Krásná. Trochu Lída Baarová, trochu Anička posedlá ze Stříbrného větru,“ přidala se další.

Další v ní vidí spíše jinou známou herečku. „Lída Baarová tu už padla, ale ta podoba s Jennifer Lawrence?“ divila se.

Témata: Daniela Šinkorová Daniela Šinkorová