Šebrle promluvil o úletu se sekretářkou: Vypil jsem tři litry vína. Už radši nepiju!

Roman Šebrle 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

4. října 2018 10:36

Asi před dvěma měsíci načapali novináři bývalého atleta a moderátora televize Prima Romana Šebrleho při líbačce se sekretářkou. Manželka Eva mu sice aférku po odprošení odpustila, sám Šebrle se ale dodnes kaje!

Moderátor Velkých zpráv se na letní párty líbal s kolegyní z televize. Dokonce s ní nad ránem odjel společným taxíkem, u čehož ho nachytali bulvární novináři. „Člověk se směje, ale k smíchu to není, že jo,“ vrátil se teď ke skandálu Šebrle.

V Show Jana Krause blíže popsal, jak vůbec všechno začalo. Jeho chování prý ovlivnil alkohol. „No, po třech litrech vína,“ popisoval okolnosti celé situace někdejší český olympionik.

„Vy dokážete vypít tři litry, jo?“ divil se moderátor Jan Kraus. „Bohužel jo. Ale teď už to radši omezuju,“ přiznal Šebrle. „Radši už nepiju skoro vůbec,“ dodal.

Ráno po párty, když se objevily fotky, Šebrle podle svých slov „koukal jako puk“ a bylo mu to hodně nepříjemné. „Mně to mrzí,“ kál se před diváky.

Podobně se vyjádřil před dvěma měsíci, tedy ihned poté, co se aférka provalila. „Mrzí mě, že jsem se včera večer choval tak, že na sebe rozhodně nemohu být pyšný. Je teď jen na mně, abych tento alkoholový přešlap umocněný extrémním vedrem, za který jsem se omluvil a omlouvám se, odčinil," sypal si popel na hlavu den po párty.

Témata: Roman Šebrle Jan Kraus