Vážně nemocná herečka z Ulice: Do žíly si denně píchá čtyři druhy antibiotik!

Anna Kadeřávková 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

1. října 2018 13:28

Sympatická Anna Kadeřávková se už delší dobu pere se závažnou nemocí. A protože jí v Česku neuměl nikdo pomoci, musela se obrátit na odborníky v Německu. A jak se zdá, její stav se skutečně zlepšuje!

„Dnešek je krásnej,“ básnila o víkendu herečka, která se proslavila rolí Roziny v Ulici. A co ji tak potěšilo? Není v tom láska ani pracovní nabídka. „Jak víte, bojuju s nemocí zvanou lymská borelióza (a s dvěmi dalšími koinfekcemi). Svoje tělo už dva měsíce denně žilou dopuju čtyřmi druhy ATB a hrstí dalších léků. Držím ho od cukru, masa, obilovin, ovoce, mléčných výrobků a všeho dalšího, na co je zvyklý a co má rádo,“ vypočítává, co vše nesmí.

Každé ráno prý nejméně hodinu cvičí, hýbe se, sprchuje se ledovou vodou a taky dost polehává, protože občas prostě už nemá sílu. „Na poslední týden ATB pro mě bylo všechno už tak nesnesitelný, že jsem v Praze musela nechat všeho a s rodinou odjela pryč, na čerstvej vzduch do Slovenskejch hor,“ přiznala Anička.

Jenže pak přišel konec! „Dneska je neděle a já si vzala svoje poslední ATB. Když jsem si vytahovala tu poslední zavedenou jehlu z ruky a silně zamáčkla vpich kapesníkem, abych zastavila krvácení, vytryskli mi slzy,“ svěřila se fanouškům mladá herečka.

„Jsem tak moc vděčná svýmu tělu za to, že přes všechno, co do něj dopuju a čím ho zmáhám, a jak moc ho občas nesnášim za to, že “mě bolí”, se nedá a zvláda to. Že přes veškerou námahu, stres a nápor, který jsou mojí denní náplní, to dává. Dejchá, chodí a žije. Se mnou. Nevzdává to a bojuje. Všema buňkama, každou částí těla se denně modlím, ať je to brzo dobrý a já jsem zdravá,“ přála by si Anička.

Teď tedy skončila s antibiotiky a a pokračuje bylinnou léčbou a dietou. „Ale jsem zase o krůček blíž! Po 56 dnech na antibiotikách jsem dneska vylezla na nejvyšší horu Nízkých Tater do 2 043 m.n.m. Na svejch nohách a s báglem na svejch zádech. No není to lidský tělo jeden velkej zázrak? A opravdu by teď někoho napadlo za to dodávat, jestli je malý, tlustý, hubený nebo plný jizev, znamínek či pupínků? Haló. Hlavně, ať je zdravý, na ničem jiným nesejde. Milujte ho a pečujte o něj, protože s ním prožijete celej svůj život, každý to krásný dobrodružství, a jiný už mít nebudete,“ vzkazuje všem herečka!

Témata: Anna Kadeřávková