Zdrcující zpověď! Sestra popálené youtuberky Třešničkové promluvila!

Martina Třešňáková

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

30. září 2018 9:31

Martina Třešňáková, sestra youtuberky Kristýny Třešňákové známé pod aliasem Týnuš Třešničková, poprvé promluvila o tragédii, která se odehrála v Turecku!

Po nepovedené ohňové show v istanbulské restauraci Nusr-Et skončila youtuberka Týnuš Třešničková a její přítel v péči lékařů! Zatímco on má popáleniny asi na šestině těla, módní youtuberka na zhruba 35 procentech.

Během programu explodovala část hořlavé směsi, která potřísnila české občany, a ti začali hořet. Bez pomoci zaměstnanců či přihlížejících se jim nakonec podařilo uhasit se navzájem.

Jeden z číšníků nalil před barovým stolem do ohně olej, avšak plameny se začaly rychle šířit a popálily několik lidí. Podle britského webu MailOnline jsou zraněni čtyři turisté a české návštěvnici, která se prezentuje jako módní youtuberka, podle tohoto zdroje chytly šaty. Plameny byl zahlcen i její přítel, ale ten později řekl, že má sice několik popálenin, ale že jeho přítelkyně je na tom mnohem hůř.

K události se nyní vyjádřila sestra popálení youtuberky Martina. "Děkujeme za všechny zprávy a podporu. Až budeme vědět více informací, dáme vědět. Každopádně všechno bude v pořádku. Týnka je v nejlepších rukou a bude o ni postaráno. Modlete se, prosím. Posílám všechnu lásku, co v sobě mám," napsala na Instastrories.

Témata: Týnuš Třešničková Martina Třešňáková