Stav popálené youtuberky Třešničkové je vážný! Leží na JIP!

Třešničková, Týnuš 11

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

29. září 2018 21:10 | Aktualizováno: 29. září 2018 23:22

Po nepovedené ohňové show v istanbulské restauraci Nusr-Et skončila youtuberka Týnuš Třešničková a její přítel v péči lékařů! Zatímco on má popáleniny asi na šestině těla, módní youtuberka na zhruba 35 procentech! Leží proto na jednotce intenzivní péče.

Během programu explodovala část hořlavé směsi, která potřísnila české občany, a ti začali hořet. Bez pomoci zaměstnanců či přihlížejících se jim nakonec podařilo uhasit se navzájem.

Zatímco muž má popáleniny na 15 procentech těla, youtuberka na 35 procentech. U obou se jedná o popáleniny druhého stupně a oba budou muset v nemocnici zůstat nejméně do 1. října.

Podle serveru Expres jsou oba pod intenzivním dozorem. Třešničková dokonce leží na jednotce intenzivní péče a její stav je vážný. Měla by ale být mimo ohrožení života.

Server Ahval informoval, že se personál restaurace neúspěšně pokusil o ohňový efekt.

Jeden z číšníků nalil před barovým stolem do ohně olej, avšak plameny se začaly rychle šířit a popálily několik lidí. Podle britského webu MailOnline jsou zraněni čtyři turisté a české návštěvnici, která se prezentuje jako módní youtuberka, podle tohoto zdroje chytly šaty. Plameny byl zahlcen i její přítel, ale ten později řekl, že má sice několik popálenin, ale že jeho přítelkyně je na tom mnohem hůř.

Témata: Týnuš Třešničková Turecko