Je to venku! Tady je pravý důvod rozchodu Vondráčkové a Plekance!

Lucie Vondráčková

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

27. září 2018 16:35 | Aktualizováno: 28. září 2018 3:45

Majetek? Dlouhé odloučení během sezóny? Děti? Nevěra? Česko už několik týdnů spekuluje nad důvody, které vedly hokejistu Tomáše Plekance a zpěvačku Lucii Vondráčkovou k rozchodu. Teď jsou konečně prozrazeny.

Plekanec před několika týdny šokoval Čechy, když oznámil, že jeho manželství se Lucií Vondáčkovou končí. Ji samotnou chování jejího manžela šokovalo a z rozchodu byla zdrcená.

Od chvíle, kdy hokejista slavnou českou zpěvačku požádal o ruku, uplynulo už sedm let, během kterých se přestěhovali do Kanady a mají spolu dvě krásné děti.

Po jejich rozchodu se ale na veřejnost dostávají stále nové a nové informace o tom, co co se vlastně stalo a proč toto manželství ztroskotalo. O problémech mezi manželi se hovořilo už před rokem, Lucka se tehdy ale dušovala, že je vše v naprostém pořádku a že by Tomáše nevyměnila. Spekulace o manželské krizi tehdy důrazně odmítala.

Objevily se také spekulace, že důvodem rozchodu je někdo třetí. To ale Vondráčková popírá a domnívá se, že v tom žádná další osoba není. Posléze se ale ukázalo, že se Plekanec skutečně vídá s tenistkou Šafářovou. A Vondráčková naopak údajně s hercem Matějem Hádkem, což ona sama popřela.

Podle blízkého přítele Plekance ale právě Hádek byl tou poslední kapkou. "Jak jste psali, Hádek v noci lezoucí do bytu přes zahradu byl poslední kapkou. Ve finále by ale bylo jedno, jestli by to byl Chládek nebo Nováková. Prostě už manželství s Lucií měl plné zuby a tohle ho v tom jen definitivně utvrdilo. Většinu věcí by nikdy nijak do éteru nepustil, protože by to bylo špatné vůči dětem. Každopádně vím, že mu strašně vadilo, že děti byly docela často s cizími lidmi,“ řekl pro Extra přítel Plekance.

Nestarala se snad zpěvačka o děti? Podle serveru je to možné, a to díky souvislosti se slovy advokátky Plekance: "Pan Plekanec hradil náklady na tři domácí opatrovnice dětí, uklízečku, nákup hotového jídla a restaurace, neboť domácí vaření nebylo praktikováno," tvrdí Mgr. Lenka Radoňová.

Nyní je na pořadu dne bitva o majetek a děti. Ty chce jak Vondráčková, tak i Plekanec, který se bojí, aby s nimi neztratil kontakt. To ale zřejmě ještě nějakou dobu nehrozí, Vondráčková se totiž chce rozvádět v Kanadě, kde je majetkové vyrovnání manželů benevolentnější než v Česku. Ostatně také nepožaduje po hokejistovi zrovna malé výživné.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec