Krásná Aneta Krejčíková se vůbec nestydí! Pochlubila se velmi intimní fotkou!

Aneta Krejčíková 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. září 2018 14:59

Herečka Aneta Krejčíková na konci prázdnin porodila. Ani mateřské povinnosti jí ale nebrání v tom, aby byla v kontaktu s fanoušky přes sociální sítě! A tak se hvězda seriálu Ulice podělila třeba o to, jak kojí svého syna Bena.

Ben se narodil na konci srpna. Pohlaví i jméno miminka sice chtěla Aneta před veřejností nějakou dobu zatajovat, ale vše nakonec prokecla její kamarádka a herecká parťačka z Ulice Patricie Solaříková.

Jak se ale zdá, novopečené mamince to příliš nevadí. Sama se totiž svým synkem chlubí na Instagramu! S fanoušky se podělila nejen o svoje dojmy, ale i o krásné fotky!

„Tři týdny bezmezné lásky a něhy, pokaděnejch plín a tepláčků, promočenejch pyžam od mlíka, fascinovanýho zkoumání mini tělíčka, jenž bylo donedávna součástí mýho těla. Furt to nechápu!!!“ přiznala Aneta.

I tak prý ale všechny dny nejsou jen růžové. „Včera jsme měli večer celkem slušnou krizi. Ondřej přišel z práce, Beny řval a já “bolavá” po celým dni. Docházela mi trpělivost a síla. Ale víte co? Po každý noci přijde ráno,“ dodává sympatická herečka.

Témata: Aneta Krejčíková