Česká zpěvačka šokuje: Denně jsem jedla jen dvě jablka!

Lounová, Olga

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. září 2018 8:47

Zpěvačka Olga Lounová (37) patří k ženám, které se mohou chlubit velmi štíhlou postavou. Jenže udržet si ji není snadné! Olga přiznává, že sama zkusila i drastické diety. Dostala se až do fáze, kdy téměř nic nejedla!

V kuloárech se dokonce spekulovalo o tom, zda štíhlá Olga nemá anorexii! Sama zpěvačka přiznává, že jedno dobu téměř hladověla a že zašla až do krajností.

„Poruchu příjmu potravy jsem nikdy neměla. Kdysi jsem ale držela strašnou dietu. Pořád jsem ubírala a ubírala. Nakonec jsem jedla dvě jablka denně,“ prozradila na Rádiu Impuls.

Její tělo to ale dlouho nevydrželo, vypovědělo službu a ona dostala chřipku. Tak s drastickou dietou raději skončila! Teď už se snaží pravidelně hýbat.

Olze se sice problémy s anorexií vyhnuly, řada známých a úspěšných Češek ale takové štěstí neměla. Například herečka Hana Vagnerová před roky přiznala, že chtěla být „dokonalá“. Nakonec musela kvůli anorexii vyhledat pomoc lékařů. Vážná nemoc postihla také Českou Miss 2008 Elišku Bučkovou ,zpěvačku Martinu Bárta či biatlonistku Gabrielu Koukalovou.

Témata: Olga Lounová Anorexie