Další rána pro Vondráčkovou? Kvůli rozvodu ztratí další blízkou osobu!

Lucie Vondráčková

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

25. září 2018 10:14

Všechny detaily rozvodu Lucie Vondráčkové a Tomáše Plekance už týdny propírají média. O jedné věci ale doposud nikdo nemluvil. Jak se krach jejich manželství podepíše na vztazích v rodině?

Je obecně známo, že Lucie má se svou tchyní Květou dobré vztahy. To potvrdila i sama zpěvačka. „Měla jsem moc hodnou tchyni. Maminka Tomáše mi vždycky hodně pomáhala a jezdila za námi. Navíc je to skvělá kuchařka a pár věcí mě snad i naučila,“ přiznala Vondráčková.

Když před pěti lety zemřel Tomášův tatínek Pavel, létala Květa do Montrealu poměrně pravidelně. Lucii v Kanadě byla při ruce i v době jejího prvního těhotenství, které zpočátku nezvládala právě nejlépe.

„Když mi vždycky hodně teklo do bot, tak mi pomohla Tomášova maminka,“ přiznala v časopisu Dieta. Jenže po rozvodu mohou idylické vztahy velmi rychle skončit!

Už teď je jasné, že rozvod Plekance a Vondráčkové nebude právě klidný. Hokejista si už navíc našel novou přítelkyni. A tak se brzy uvidí, jestli zpěvačku v Květině srdci nenahradí jiná Lucie – tenistka Lucie Šafářová!

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec