Tamara Klusová slibuje manželovi postelové hrátky, má to ale háček!

Tamara Klusová popsala útrapy cestování v karavanu 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. září 2018 11:57

Zpěvák Tomáš Klus se spolu se svou ženou Tamarou a třemi dětmi vydal na dovolenou. A protože si nepotrpí na pětihvězdičkové hotely, bydlí v karavanu! Jenže ten neposkytuje mladému páru tolik potřebné soukromí!

Klusovi se vydali na dlouhou dovolenou. „Bordel od první minuty našeho výletu. Ale co. Uklidit umí každý, ale žít v bordelu je větší učení a trénink naší osobnosti. Hahahaha,“ smála se Tamara, která o cestě průběžně informuje na sociálních sítích.

Svěřila se také, že když byla maličká, toužila jsem odjet s poutí. „Když jsem tajné nahlížela do jejich maringotek, představovala jsem si, jaká svoboda a dobrodružství to musí být. Kluci od kolotočů pro mě byli symboly.... hlavně svoji divokostí, předčasným knírem pod nosem, nevkusnou voňavkou a ošlehanýma tvářema fackama a životními zkušenostmi.... nesli v sobě příslib letmé lásky, která i když trvá jen jeden týden, bude stát za to,“ práskla Tamara.

A její sen se jí prý splnil. „Teď ten sen žiju s tím nejúžasnějším kolotočářem! Jen né na jeden týden, ale už 6let,“ pochvaluje si.

Jenže i ona poznala, že život v karavanu není med a že některé věci se v něm prostě dělat nedají! ,,Lásko. Až naše děti budou v pubertě a nebude je zajímat jezdit s rodiči na dovolenou, pojedeme světem v podobném karavánku tomuhle. Budeme spát, snídat oběd a dělat všechny ty věci, které teď dělat nejdou,“ slibuje svému muži hrátky, které jsou dětem nepřístupné!

Přesto jim prý ale teď nevadí, že na sebe nemají tolik času. „Ale nám to nevadí, protože život po po boku našich třech krakenků stejně nic nepředčí. I když někdy máme chuť utéct hodně daleko a máme pocit, že nám praskne hlava, není krásnějšího života než života Tady a Teď,“ dodala zamilovaná Tamara.

Témata: Tamara Klusová Tomáš Klus