Další krach hvězdného vztahu! Stojí za rozchodem Bučkové a Vagnera někdo třetí?

Eliška Bučková a Jakub Vágner se po dvou letech rozešli, zůstávají ale přáteli 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. září 2018 9:26

Mluvilo se o svatbě a místo toho přišla zpráva o konci vztahu. Eliška Bučková (29) a Jakub Vágner (36) se po dvou a půl letech rozešli. Jak ale modelka zdůrazňuje, šlo o rozchod bez dramat a s Jakubem dál zůstávají přátelé!

Už od začátku bylo jasné, že tenhle vztah není jednoduchý. Rybář Jakub Vágner kvůli práci cestuje po celém světě a doma se moc neohřeje. Eliška kvůli tomu trávila spoustu času sama. Nakonec na sociálních sítích přiznala, že jejich vztah po dvou letech skončil.

„Máme různé touhy, různé sny a toužíme sdílet je a realizovat s milovanou osobou. Někdo touží po teple rodinného krbu, společných chvílích, někdo po dobrodružství a cestování. Všechny sny mají stejnou váhu, protože každý z nás má právo snít. Pravá láska hledá společnou cestu k jejich uskutečnění. Ale láska je i to, chtít dobro toho druhého a být mu na jeho cestě za snem oporou jako přítel. To nemění její sílu a velikost, jenom získává nový rozměr,“ uvedla Eliška k rozchodu na sociálních sítích.

Jak teď dodala, nešlo o žádné spontánní rozhodnutí. „Jsem v pohodě, už je to delší dobu, není to rozhodnutí ze dne na den, že by v tom byl někdo třetí nebo se stalo něco špatného. Bylo to rozumné rozhodnutí dvou dospělých dětí. Máme fajn vztah, jsme v kontaktu, máme společné projekty, nehroutím se,“ prozradila pro Super.cz.

Před dvěma týdny sice byla spolu s Jakubem na expedici v Amazonii, v tu dobu už ale pár netvořili. „Amazonie v tom nehrála vůbec žádnou roli," říká modelka, která chce se svým bývalým přítelem dál spolupracovat. „My jsme se opravdu rozešli jako přátelé, to není fráze. Dva dospělí lidé se rozhodli jak dál, každý máme jiné touhy, osobní cesty se rozdělily a ty přátelské a pracovní pokračují," vysvětluje.

Témata: Eliška Bučková Jakub Vágner