Kristelová chce být slavnou youtuberkou? Trochu se sekla!

Kateřina Kristelová 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. září 2018 11:54

Kateřina Kristelová chce prorazit na YouTube. Po vzoru slavných youtuberek plánuje, že i ona bude lidem vyprávět o dámských záležitostech. Má také nachystanou jednu novinku.

Nejsilnější youtubeři v Česku už jsou etablovaní. Ten nejsledovanější vůbec, Jiří Král, dokonce s youtubem skončil. A Kristelová se rozhodla, že s ním teprve začne. 

Má šanci uspět? Těžko říct, díky tomu, že je veřejně známou osobou, může poměrně rychle nabrat sledující. Také si ale může trhnout pořádnou ostudu, pokud její obsah nezaujme. 

Kristelová se každopádně už nechala slyšet, že se bude ve videích zabývat například kosmetikou a krásou. Divákům chce také nabídnout "A&Q". Co to znamená? Nikdo neví.

Záhadná zkratka, která se objevila na instagramu, má zřejmě znamenat otázky a odpovědi, což se ale značí zkratkou Q&A, podle anglického questions and answers.

Kristelovou by omluvilo, kdyby šlo o novou zkratku hojně používanou mezi mladou generací, tato je ale naprosto běžně používaná a natolik známá, jako například v Česku zkratka SPZ. Snaha o to být světová se tak zvrtla v trapný omyl.

Témata: Kateřina Kristelová