Vondráčková s Plekancem rozpoutali mezinárodní poprask! V zahraničí jsou v šoku!

Lucie Vondráčková 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

20. září 2018 12:10

Rozvod Lucie Vondráčkové a Tomáše Plekance se stal mezinárodní záležitostí. Je ostře sledovaný nejen u nás, ale například i na Slovensku. A tamní média jsou z posledního Plekancova kroku v šoku!

Slovenský deník Pluska například uvádí, že kladenský hráč prožívá doslova přelomový rok. "V únoru byl poprvé v kariéře vyměněn z Montrealu do Toronta, na jaře po mistrovství světa definitivně ukončil kariéru v reprezentaci, kde byl roky kapitánem a nyní mu definitivně ztroskotalo manželství," píše server.

Ostatně byl to právě Plekanec, který před několika týdny šokoval Čechy, když oznámil, že jeho manželství se Lucií Vondáčkovou končí. Ji samotnou chování jejího manžela šokovalo a z rozchodu byla zdrcená.

Po jejich rozchodu se ale na veřejnost dostávají stále nové a nové informace o tom, co co se vlastně stalo a proč toto manželství ztroskotalo. O problémech mezi manželi se hovořilo už před rokem, Lucka se tehdy ale dušovala, že je vše v naprostém pořádku a že by Tomáše nevyměnila. Spekulace o manželské krizi tehdy důrazně odmítala.

Nyní je na pořadu dne bitva o majetek a děti. Ty chce jak Vondráčková, tak i Plekanec, který se bojí, aby s nimi neztratil kontakt. To ale zřejmě ještě nějakou dobu nehrozí, Vondráčková se totiž chce rozvádět v Kanadě, kde je majetkové vyrovnání manželů benevolentnější než v Česku. Ostatně také nepožaduje po hokejistovi zrovna malé výživné.

Objevily se ale i spekulace, že důvodem rozchodu je někdo třetí. To ale Vondráčková popírá a domnívá se, že v tom žádná další osoba není. Posléze se ale ukázalo, že se Plekanec skutečně vídá s tenistkou Šafářovou. A Vondráčková naopak údajně s hercem Matějem Hádkem, což ona sama popřela.

Co naopak popřít nelze je vztah Plekance se Šafářovou, který šokoval slovenský deník Nový čas. Ten je šokován tím, jak rychle se dali dohromady. "Přestože od ohlášení rozchodu uplynul jen měsíc a půl a dvojice nemá definitivně vypořádány vážné otázky, do jejich kanadského domu si už nastěhoval milenku Šafářovou," píše deník.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec