Jiřinu Bohdalovou ponížili tak jako nikdy v životě!

Jiřina Bohdalová (Foto: Petr Hloušek)

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

20. září 2018 10:09 | Aktualizováno: 25. září 2018 1:31

Herečka Jiřina Bohdalová byla pořádně zostuzena. Na křest knihy k osmdesátinám Jiřího Krampola tak zřejmě dlouho nezapomene.

Knize Já a mých 222 dokonalých přátel, která vyšla k osmdesátinám moderátora Jiřího Krampola, dělala křtitele právě Bohdalová. A to pro ni vůbec nebylo lehké.

Autor publikace Miloš Schmiedberger v ní popisuje osm let Krampolova života a v jedné pasáži se pustil do herečky. Napsal o ní, že bez ohledu na to, kdo je u moci, snaží se zalíbit všem, a herecká kariéra je pro ni důležitější než morálka.

"Národ ji miloval v režimu minulého století, ale miluje ji i v novodobém století a ona si umí poradit. Bohužel i s tím, jak surfovat nejen na prknech divadelních, ale i v nejvyšších místech s mocipány od Novotného až po pana Sorry jako. To jí vyčítá kdekdo, ale naštěstí je u obce divácké důležitější její herecká kariéra než skleničky s potentáty," píše se podle Aha v knize.

Podle serveru se zdálo, že herečka ze křtu uteče, ožila až s příchodem Karla Gotta, o němž se do poslední chvíle nevědělo, jestli dorazí. Nakonec se křtu zhostila, i když to předtím odmítala.

Témata: Jiřina Bohdalová