Syn Patrasové se dozvěděl o možné svatbě Slováčka. Brutálně se pohádal s Gelemovou!

Partnerka Felixe Slováčka 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. září 2018 16:15

Když se přítelkyně Felixe Slováčka Lucie Gelemová chlubila tím, že chytla svatební kytici, asi netušila, jaké peklo tím rozpoutá. Syn slavných rodičů Felix Slováček mladší se totiž pustil do války nejen s ní, ale i se svým otcem.

Gelemová se pochlubila tím, že chytila svatební kytici. A použila k tomu větičku narážející na Patrasovou. "Chytila jsem na pasece květinu – aneb do třetice všeho dobrého," notuje si. Znamená to, že se chce opravdu vdávat?

Proč by ne. Felix žije se svojí novou partnerkou již čtyři roky a při rozhovorech se netají tím, že by ještě rád měl potomka. Jeho přítelkyně ale v dohledné době děti neplánuje, jsou však zamilovaní a tak si prý nedokážou budoucnost představit po boku někoho jiného.

Naopak svatbu si asi nedokáže představit Slováček mladší. Ten sice příspěvek Gelemové na sociální síti ignoroval, když jej ale sdílel i jeho otec, už to nevydržel.

"Tak tento koment na Instagramu u této fotky od Lucie je trapný, ubohý a vlastně zlý a vysmívající se do ksichtu naší rodině. Tohle je skutečně to největší dno," napsal.

Na to se rozhodla zareagovat Gelemová, která zodpovědnost přehodila na Felixe staršího. "Milý Felixi juniore. Autorem onoho komentáře je tvůj vlastní otec, který pochopitelně věděl, proč tak činí," napsala.

Slováček mladší jí to ale vrátil. "Nemohl jsem vědět, že autorem onoho komentáře je někdo jiný, když je to na vašem Instagramu," vmetl jí do obličeje.

Témata: Felix Slováček mladší Felix Slováček Lucie Gelemová