Mareš a Bouček totálně pohořeli! Nejdražší show v historii Česka končí, nikoho nezajímala!

Libor Bouček a Leoš Mareš v pořadu 1 proti všem

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. září 2018 13:16

Měla to být velkolepá show a televizi Prima měla zajistit na podzim jistou sledovanost. Namísto toho totálně propadla. Soutěžní pořad 1 proti všem, který je nejdražším televizním pořadem vůbec, skončil. A s ním i moderátoři Leoš Mareš a Libor Bouček.

Výroba jednoho dílu stála několik milionů korun a ani moderátoři nejsou dvakrát nejlevnější. Přesto se Primě sázka na ně nevyplatila. Pořad 1 proti všem, který televize nasadila oproti soutěži Tvoře tvář má známý hlas, měl mnohem nižší sledovanost, než televize čekala.

Dívalo se na ni méně než půl milionu lidí. To se může zdát jako velké množství, opak je ale pravdou. U pořadu takového formátu je to malé a nezajímavé číslo. Proto se televize rozhodla pořad ukončit.

Od soboty 13. října se proto v sobotním televizním vysílání Primy pořad už neobjeví. Protagonisté se na něj přitom velmi těšili. "Je to série živých přenosů, které chystáme z týdne na týden, tudíž i počet dílů ve vysílání je do jisté míry variabilní. Jedna z variant byl i tento počet," řekl Blesku Bouček.

Ten nadále zůstane jako moderátor divácky oblíbených pořadů pořad Máme rádi Česko a Pevnost Boyard. Za to pro Mareše jde o nepříjemnou zprávu. Je to totiž další pořad, který mu v poslední době televize zařízla. Že by už byl na obrazovkách okoukaný?

Témata: Leoš Mareš Libor Bouček TV Prima