Další otřes pro Martina Dejdara!

Martin Dejdar

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

17. září 2018 11:44

Martin Dejdar v České republice dlouho nebydlel. Za natáčením i moderováním létal až z daleké Floridy, kam se s rodinou přestěhoval. Nyní se sice vrátil zpět, část jeho rodiny ale odlétá opět do Ameriky.

Proč Dejdar přestěhoval celou svou rodinu do Ameriky? Podle jeho slov to bylo kvůli dětem, které tu nebyly šťastné. 

On sám byl ale kvůli finančním problémům nucen Floridu nadobro opustit a vrátit se do Čech. S platem, který měl z Česka, nebyl schopen ufinancovat bydlení v Americe.

Podle něj by byla situace jiná, kdyby měl práci tam. Mohl by tam žít nastálo, ale i když tady nevydělával špatně, v přepočtu na dolary byl úplně jinde než Američané.

Na Floridě proto zůstal jen jeho syn Matěj, s hercem se naopak vrátila zpět do Čech jeho žena Daniela a dcera Sára. Tentokrát už prý natrvalo.

A právě on se co nevidět vrací do Ameriky za hokejem, který mu ale nevydělává, a proto mu Dejdar musí všechno platit. Jako by toho nebylo málo, ani odloučení od syna není lehké!

O to hůř, když herec údajně svádí souboj se svou psychikou. Podle deníku Šíp se za maskou spokojeného herce skrývá závažná nemoc, konkrétně bipolární choroba.

Bipolární porucha, známá jako maniakální deprese, je přitom velmi vážná duševní nemoc, při níž se střídá stav mánie a deprese. Podle statistik se až 50 procent nemocných lidí pokusí o sebevraždu.

Dejdar ale věří, že jeho syn za oceánem uspěje. "Já myslím, že šance jsou od nuly do sta. Jak to tak pozoruju, v první řadě člověk musí mít touhu, chuť, obrovskou píli, sebezapření a odříkání právě v tomhle věku. Pokud to člověk nemá, tak nemá šanci. A k tomu musí mít štěstí, těch náhod se musí sejít hromada. Je spousta případů kolem nás. Hráči, kteří u nás hráli druhou ligu, dnes hrají v NHL. Je to o štěstí a píli," řekl Sedmičce Dejdar.

Martina ale stál Matěj už balík peněz. Přesto má naději, že se hokejem jednou uživí.

Témata: Martin Dejdar