Odhaleno! Do čeho Vondráčková vrážela Plekancovy peníze? Tomu nebudete věřit!

Lucie Vondráčková 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

15. září 2018 15:31 | Aktualizováno: 21. září 2018 0:28

Jedním z hlavních témat rozvodu zpěvačky Lucie Vondráčkové a hokejisty Tomáše Plekance jsou finance. Zatímco jedna strana tvrdí, že Vondráčková žádné peníze nedostávala, druhá říká, že Plekanec sponzoroval vše, co si zpěvačka přála. Vondráčková proto otevřeně prozradila, kam jejich peníze tekly.

Plekanec se chtěl s Vondráčkovou domluvit na dělení majetku a výši alimentů ještě před samotným rozvodem. Údajně jí totiž nabízel byt v Praze v hodnotě 25 milionů korun, což zpěvačka nepřijala.

Spousta lidí ale pohlíží na Vondráčkovou jako na zlatokopku, což přiživují i mnohá média. Podle vzdáleného příbuzného zpěvačky, podnikatele Františka Vondráčka, je ale skutečnost úplně jiná. Plekanec totiž údajně zpěvačku "týral"!

Nikdy jí prý nekoupil ani auto, a když byly v Kanadě mrazy a teplota klesla na minus čtyřicet pod nulou, musela s dětmi chodit pěšky. Plekancův kamarád ale tyto informace popřel a tvrdí, že Lucie nemá kanadský řidičák. Hokejista ji prý nabádal, aby si udělala tamní papíry a začala řídit, ona ale prý raději jezdila taxíkem.

Podle něj také Plekanec nežárlil na Lucčinu kariéru v Kanadě a není to tak, že by nechtěl, aby točila filmy. Naopak do jejího filmu neinvestoval přes tři miliony korun. Na to pro změnu zareagovala důvěrnice Vondráčkové, producentka a režisérka Martina Adamcová, která tvrdí, že Lucie neměla žádný příjem. 

To pro změnu popírá Vondráčková, která tvrdí, že si umí peníze vydělat sama. A vzhledem k její hudební i herecké kariéře o tom zřejmě není pochyb. Kam ale peníze, které spolu vydělávali, tekly? Na pejsky!

Vondráčková podle svých slov totiž nepatří k hokejovým manželkám, které potřebují luxus. "Kdo mě zná, tak ví, že jezdím metrem, chodím pěšky. Nemám drahé kabelky od Vuittona ani šperky na krku a uších. Nepotřebuju nic," řekla Blesku s tím, že peníze prý dávala na děti a dobrou věc.

Peníze tak šly buď na vzdělání kluků, na jídlo, na kroužky, nebo do útulků. Za natáčení jednoho z filmů například Vondráčková inkasovala v přepočtu 40 tisíc korun, které opět darovala na pejsky. Je tohle důvod, kvůli kterému chce po Plekancovi statisícové výživné?

Témata: Lucie Vondráčková