Vondráčková nevařila, o děti se nestarala, útočí Plekanec! Zpěvačka se zhroutila!

Lucie Vondráčková 11

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

14. září 2018 16:19

Rozvodová bitva mezi hokejistou Tomášem Plekancem a zpěvačkou Lucií Vondráčkovou vygradovala. Zatímco hokejista na svou manželku háže jednu špínu za druhou, zpěvačka se hroutí!

Co se dělo u Plekancových zůstává záhadou. Jedna strana totiž tvrdí něco jiného, než druhá. Vše začala Lucie, která uvedla, že se během jejich soužití chovala jako vzorná máma a starala se o děti i domácnost. To ale Plekanec popírá.

"Paní Plekancová Vondráčková žila v domě o velikosti 7+1 se zahradou a bazénem. Pan Plekanec hradil náklady na tři domácí opatrovnice dětí, uklízečku, nákup hotového jídla a restaurace, neboť domácí vaření nebylo praktikováno," píše se v hokejistově prohlášení, které na webu extra Mgr. Lenka Radoňová.

"Pan Plekanec například v měsících květnu a červnu pečoval sám o obě děti v Kanadě v době, kdy paní Plekancová Vondráčková realizovala své umělecké aktivity na území ČR. Jeden z pobytů byl delší než dva týdny," dodala.

"Pan Tomáš Plekanec hradil náklady na dopravu, výživu a podobně, které byly nutné vynaložit paní Plekancovou Vondráčkovou na realizaci její umělecké činnosti. Také poskytl půjčku kanadské společnosti, která sama sebe označuje za producenta filmu Perfect Kiss, v němž hlavní roli ztvárnila paní Plekancová Vondráčková," dodala Radoňová.

Je vidět, že válka obou manželů zachází opravdu daleko, není proto divu, že se Vondráčková hroutí. Podle expresu jí v Kanadě během setkání s právníky ujely nervy a na místě se psychicky složila. "Lucie prý propukla v hlasitý pláč a dlouho nebyla k utišení," píše web s tím, že prožívá peklo na zemi.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec