Chlast, chlapi, nenávist! Drsná zpověď české přítelkyně DJ Aviciiho!

Fotografie dokládající vztah mezi DJ Aviciim a Terezou Kačerovou 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

14. září 2018 10:56

Náhlá smrt švédského hudebníka Tima Berglinga známého jako DJ Avicii (†28) otřásla lidmi stejně jako detaily týkající se jeho soukromého života. Jeho přítelkyně, česká modelka Tereza Kačerová, se na sociálních sítích až poté přiznala, že měla s hudebníkem vztah. Nyní promluvila o tom, co cítila po jeho smrti.

Kačerová až po smrti Aviciiho na instagramu zveřejnila příspěvek, v němž napsala, že s hvězdným producentem udržovala utajovaný vztah a naznačila, že veřejnost se o něm měla dozvědět až poté, co spolu založí rodinu.

Vše doprovázely obrázky a fotky zachycující společné chvíle mladého páru a hudebníka dovádějícího s Tereziným synem Lukou. Tereza ale byla stejně jako Avicii pořád na cestách a možná právě z tohoto důvodu si nepřáli zveřejnit detaily dříve.

Nyní se ale rozepsala o jeho narozeninách, které prý byly náročné. "Byla jsem na ostrově v Mexiku se svým synem a nejlepší kamarádkou a opravdu jsem neodpočívala. Byla jsem vystrašená z cizinců, kteří mě objímali na pozdrav. A chtěli si popovídat. Byla jsem znechucená muži. Nenáviděla jsem každého, kdo se ke mně choval, jako bych byla v pohodě," napsala.

Tvrdí, že bolestnou ztrátu zahání například sexem. "Už to tak dělám měsíce. S adrenalinovým sportem, s alkoholem, se sexem. Pokouším se naplnit tu prázdnotu v mém srdci místo toho, abych dala projev citům. Ale pravda je, že ten smutek nezmizel. Ještě víc se prohloubil. Odešel někam na místo, kam se mu nemůžu dívat do očí," uvedla smutně.

"Doma mám stále dvě košile, které jsme vyprali v jeho domě a voní po něm, hozené přes roh televize tak, že se jich nic jiného nemůže dotýkat. Sice nevidím část obrazovky, když koukám na televizi, ale nemůžu se přimět k tomu, abych je oblékla, protože pak bych je musela vyprat ve vlastním čisticím prostředku," dodala zdrcena Kačerová.

Tim Bergling (†28) byl 20. dubna nalezen mrtev ve městě Maskat v Ománu. Jeho rodina napsala minulý týden otevřený dopis o tom jak byla Avicci unavený a už nemohl dál. Potřeboval prý najít klid. Umělce popsala jako citlivého muže, který nebyl stvořený pro takové pracovní tempo jaké musel snášet.To byla jedna z hlavních věcí která mladíka dohnala k tomuto smutnému činu.

Dj Avicii se podřezal. Zemřel na vykrvácení, které si způsobil sám.Život si měl vzít skleněným střepem z rozbité lahve od vína. S tímto odhalením přišel americký server TMZ.

Sám Avicii se svými problémy netajil v jednom z dokumentů se o své pocity s veřejností podělil. Prosil své manažery o zvolnění tempa, nezvládal to.Bál se, že ho to zabije. Oni na to však měli jiný názor a mladíkovi nevyhověli,protože by přišli o velkou sumu peněz.

Umělec měl už dlouho velké zdravotní problémy. Byl závislý na alkoholu a lécích, kteří mu předepsali lékaři na jeho zdravotní potíže. To mu však moc nepomohlo. Byl fyzicky a psychicky vyčerpaný a nešťastný, všechny tyto faktory ho dohnali bohužel až sem.

Témata: DJ Avicii Tereza Kačerová