Heidi Janků prolomila mlčení a promluvila o zmizení Tomáška! Ostře se pustila do jeho matky!

Pohřešovaný prasynovec Heidi Janků Tomáš Figura 4

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

14. září 2018 10:47

Už dlouhých 77 dní pátrá policie po malém Tomáškovi Figurovi – prasynovci české zpěvačky Heidi Janků. Kde je čtyřletý chlapeček se vyšetřovatelé nedozvěděli ani po zadržení jeho matky! A Janů dává najevo, že jí dochází trpělivost!

Do bytu Renaty Figurové, matky malého Tomáška a bývalé ženy Heidina synovce Tomáše, minulý týden vtrhla policie. Žena byla obviněna z ohrožování výchovy dítěte a skončila ve vazbě. I přesto, že jí hrozí až pětiletý trest, ale nepomluvila!

Podle policie je pohřešovaný chlapec zřejmě v péči osob, které jeho matka zná. Soudu však odmítla sdělit, o koho jde. Po dítěti pátrá policie i Interpol. Není vyloučeno, že je za hranicemi.

Heidi se v minulosti nechtěla ke kauze příliš vyjadřovat, teď ale mlčení prolomila. „Paradoxem je, že tato kauza vlastně začala tím, že můj synovec podal žádost na změnu předběžného opatření, aby mohl být se svým synem jednou za čtrnáct dní celý víkend, oproti původnímu rozhodnutí jednou za čtrnáct dní v sobotu tři hodiny a v neděli taky,“ popsala Blesku Heidi.

Tomáš prý vždy ctil, že maminka je pro syna na prvním místě, přesto chtěl být se svým synem častěji a chtěl být součástí jeho života. „Bohužel mu to nebylo umožněno. Neměl ho ani jedny Vánoce, nesměl s ním trávit žádnou dovolenou. No a poslední rok ho prostě neviděl vůbec. Je vidět, že ne vždy je maminka ta, co chce pro své dítě to nejlepší,“ postěžovala si zpěvačka.

Vyšetřování dál pokračuje, kdy přinese nějaké konkrétní výsledky, je ale ve hvězdách. „Čekání je samozřejmě nekonečné. Celá naše rodina ale doufá, že už to brzy skončí a Tomíka co nejdříve zdravého uvidíme. Zatím nám nezbývá než čekat a důvěřovat policii, že ve věci koná, co je potřeba, a že vše dobře dopadne,“ dodala zdrcená Janků.

Témata: Heidi Janků Policie ČR pohřešované osoby