Vondráčková promluvila o návratu do Kanady: Strach ve vlastním domě!

Lucie Vondráčková 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

14. září 2018 9:15

I když mezi Lucií Vondráčkovou a Tomášem Plekancem zuří rozvodová bitva, musejí oba dál fungovat jako rodiče. Jejich syn Matyáš šel teď poprvé do školy - a Lucie i Tomáš byli při tom!

Vondráčková se poté, co její muž zveřejnil oznámení o rozchodu, do jejich společného domu už nevrátila. Plekanec jí a jejich synům pronajal řadový domek. „Tomáš zůstal v našem domě. Kluci a já jsme o pár set metrů dál v řadovém domečku. Tak jsme se na tom dohodli a je nám tu hezky,“ prozradila pro Blesk zpěvačka. 

Všechno stěhování zařídil Tomáš, ještě než se Lucie se syny vrátila do Kanady. Jak se ale zdá, zpěvačce změna příliš nevadí. „Já se v tom obrovském baráku stejně trochu bála. Byla jsem tam dost často s klukama sama a to není pro ženskou úplně fajn,“ vysvětluje Lucie s tím, že nový dům se líbí jí i klukům.

Prozradila také, že ona i Plekanec doprovodili syna Matyáše, který šel teď poprvé do školy. „Ta škola je francouzská a moc se tam nesmí mluvit anglicky, takže na setkání s rodiči Tom moc chodit nemůže, kvůli jazykové bariéře. Ale první den jsme prožili jako rodina,“ vysvětluje zpěvačka.

A i když se může zdát, že manželé spolu vycházejí dobře, opak je pravdou. Vondráčková například prozradila, že kdyby to bylo na Plekancovi, ona ani jejich synové Adam (3) a Matyáš (6) by se za moře už vůbec nevrátil. „Tomáš mi řekl, že už do Kanady jezdit nemáme,“ práskla Lucie.

Ze současné situace rozhodně nadšená není! „To, jak bleskově jsem byla nahrazena někým jiným, a jak moc jsme nebyli v Kanadě s klukama vítáni, to všechno mi přijde divné a neměla jsem z toho dobrý pocit,“ říká Lucie. Její manžel totiž brzy po oznámení rozchodu potvrdil, že randí s tenistkou Lucii Šafářovou (31).

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec