Vondráčková drsně: Tomáš řekl, ať už do Kanady nejezdíme! Nebyli jsme vítáni!

Lucie Vondráčková 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

13. září 2018 9:17

Po dlouhém mlčení se zpěvačka Lucie Vondráčková v posledních dnech hned několikrát vyjádřila k jejímu krachujícímu manželství s hokejistou Tomášem Plekancem. Kdyby prý bylo po jeho, ona i synové už by se do Kanady vůbec nevrátili!

Když Plekanec na sociálních sítích před více než měsícem zveřejnil informaci, že jeho manželství s Lucií po sedmi letech končí, mnohé tím překvapit. Brzy na to se vrátil do Kanady, kde rodina žije a kde Plekanec hraje za Montreal.

Lucie a jejich synové Adam (3) a Matyáš (6) přitom ještě nějakou dobu zůstali v Česku a za oceán se vrátili později. Kdyby to bylo na jejich tátovi, nevrátili by se tam už vůbec, tvrdí teď zpěvačka. „Tomáš mi řekl, že už do Kanady jezdit nemáme,“ prozradila Lucie v rozhovoru pro Blesk Magazín.

S tím prý ale nesouhlasila, protože chtěla, aby její synové pokračovali ve svých školách a měli kolem sebe své kamarády a další blízké osoby. „A hlavně aby měli blízko svého tátu,“ vysvětluje zpěvačka, proč se i přes manželův nesouhlas s dětmi vrátila.

Ale nevrátila se do svého starého domu, ale rovnou se nastěhovala do nového bytu, „Když Tomáš zjistil, že do Kanady opravdu máme přijet a nebudeme zůstávat v České republice, jak původně navrhoval, všechno stěhování zařídil, ještě než jsem se se syny vrátila,“ popisuje Lucie.

Z nastalé situace ale rozhodně nadšená není! „To, jak bleskově jsem byla nahrazena někým jiným, a jak moc jsme nebyli v Kanadě s klukama vítáni, to všechno mi přijde divné a neměla jsem z toho dobrý pocit,“ říká Lucie. Její manžel totiž brzy po oznámení rozchodu potvrdil, že randí s tenistkou Lucii Šafářovou (31).

Plekance a Vondráčkovou teď čeká především jednání o výživném na nezletilé syny a o tom, jak se budou vídat s otcem. „Alespoň v něčem je rozchod dobrý. Muži přestanou zírat do svých mobilů a konečně si najdou čas pro své děti,“ přiznala zpěvačka.

„Jsem pracant a peníze si umím vydělat sama. Dělám teď jen to, co dělat kvůli dětem musím. A nedělá mi to vůbec žádnou radost,“ uvedla už dříve pro Story Vondráčková.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec