Zpověď Lucie Vondráčkové: Peníze si umím vydělat sama! Dělám jen to, co dělat kvůli dětem musím!

Lucie Vondráčková 14

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

12. září 2018 11:35

Tahanice o děti i o peníze. Tak momentálně vypadá situace mezi zpěvačkou Lucií Vondráčkovou a jejím manželem Tomášem Plekancem. Lidé z okolí obou manželů na sebe nevybíravě útočí a házejí na sebe špínu. Vondráčková se proto rozhodla uvést některé věci na pravou míru.

Vondráčková prozradila, že ve svém životě teď pozitiva moc nevidí. „Snad jen to, že jsem mohla přivést kluky zpátky do Kanady, a tím se pro ně mění co možná nejméně,“ uvedla s tím, že Plekanec chtěl, aby zůstali v Česku. „Chtěla jsem ale, aby měli blízko tátu i kamarády, aby v tomhle období nemuseli měnit školu, když už se mění všechno kolem,“ uvedla v rozhovoru pro magazín Story. Ještě do půlky srpna prý ale nevěděla, jestli se do Kanady bude vůbec se syny moci vrátit. „Nikdy jsem netušila, že se do takové situace dostanu. Je to životní zkouška pro nás pro všechny,“ uznává.

Prozradila také, co by udělala jinak, kdyby byla čerstvě po svatbě. „Tolik bych se nepřizpůsobovala životu toho druhého. Ale ono je to těžké, když máte děti. Jste prostě do určité míry na tom druhém závislá. Jste i citlivější. Je to síla, jak udělá mateřství z celkem sebevědomé, soběstačné holky někoho, kdo miluje tolik, že se načne neustále přizpůsobovat,“ uvedla a s tím, že to nesvědčí ženě ani vztahu.

Její manžel na ni prý nikdy nežárlil – a neměl k tomu ani důvod. Nejprve prý byla pohlcena prací, pak přišly děti. „Adam se narodil tři roky po Matym a pak jsem ho ještě dva roky plně kojila. Zničilo mi to vlasy, měla jsem pořád pobliknaný trička a ženskost šla na druhou kolej,“ přiznala Lucka s tím, že to zná asi každá máma.

Navzdory tomu, co se píše, prý kariéru v Kanadě vůbec nebudovala. „Zahrála jsem si v jednom krásném romantickém filmu a teď jsem vlastně další projekty kvůli celé té situaci dala k ledu. Možná mě přeobsadí, možná na mě počkají. Nevím,“ posteskla si zpěvačka a herečka.

Probírat veřejně osobní život prý nepovažuje za správné a není na to ani zvyklá. „Proto jsem nesouhlasila s žádným prohlášením svého muže na facebooku. A opravdu mě překvapilo, že to tam i přes můj nesouhlas dal. Chtěla jsem to vyřešit doma. V soukromí. Tak jako všechna narození našich dětí, svatbu...“ prozradila, co Plekancovi vyčítá.

Když se na vrcholu své kariéry vdala a odstěhovala se do Kanady, mnozí si prý ťukali na čelo. „Hodně lidí mi říkalo, že jsem blázen, ale já si myslela, že je všechno tak, jak má být. Že láska je to nejhezčí na světě, tak proč se před ní pořád schovávat za práci. Byla jsem hodně zamilovaná, tak jsem jela a pracovala jen o prázdninách, když měla NHL měsíc volno,“ popisuje zpěvačka.

Tohle manželství už podle ní ale nic nezachrání. „Manželovo srdce má už někdo jiný,“ připomněla. Plekanec už totiž randí s tenistkou Lucií Šafářovou.

Několik věcí by prý ale chtěla uvést na pravou míru. „Můj táta vždycky Tomáše ohromě uznával a respektoval a sledoval každá jeho zápas. Mezi nimi nedošlo k žádnému nedorozumění nebo konfliktu,“ zdůraznila.

„Jsem pracant a peníze si umím vydělat sama a Matěji Hádkovi se moc omlouvám za to, že byl zatažen do téhle mely. Dělám teď jen to, co dělat kvůli dětem musím. A nedělá mi to vůbec žádnou radost,“ dodala Vondráčková.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec