Řepka má další problémy? Kvůli svému chování přichází o kšefty!

Veronika Žilková měla s Řepkou natáček Kameňák 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

12. září 2018 10:12

Fotbalista Tomáš Řepka má další problém! Poté, co mu soud napařil půl roku za podvodné inzeráty, přišel o kšeft na televizi Nova. Měl se objevit v novém nováckém seriálu, dramaturgie jej ale na poslední chvíli raději nahradila!

Ještě v druhé půlce srpna herečka Veronika Žilková zveřejnila na sociálních sítích snímky z natáčení nového seriálu Kameňák, který navazuje na filmovou sérii. Na nich si hraje s míčem spolu s fotbalistou Tomášem Řepkou.

Jenže poté, co Městský soud v Brně Řepku nepravomocně odsoudil na půl roku za falešné erotické inzeráty, které podal jménem své bývalé ženy Vlaďky Erbové, od něj dává produkce TV Nova ruce pryč!

„K přetočení několika záběrů připravovaného seriálu Kameňák, ve kterých účinkuje Tomáš Řepka, se televize Nova rozhodla z dramaturgických důvodů,“ řekl Blesku mluvčí TV Nova. Podle informací Expres.cz by jeho postavu měl nahradit jiný známý a úspěšný fotbalista Pavel Horváth.

Řepka byl za internetové útoky na Erbovou odsouzen k půlročnímu vězení. Jenže za mřížemi může strávit mnohem delší dobu! „Předpokládám, že co se týká trestu, který mu byl uložený dříve, bude zasedat soud a ten mu může podmínečný trest tzv. proměnit na nepodmíněný,“ vysvětlil pro Aha! právník Jan Černý. V tom případě by se tresty sečetly a Řepka by strávil za mřížemi rok!

Ani to ale není vše. V září ho prý čeká další soud kvůli údajnému podvodu s autem, které si měl pořídit na leasing a prodat. V tomto případě mu hrozí trest odnětí svobody na 2 až 6 let.

„Pokud by byl uznán vinným, může soud zrušit rozsudek, který byl vynesený ve čtvrtek a vynést tzv. souhrnný trest,“ popisuje právník. V praxi se pak podle něj většinou tresty nesčítají, ale k tomu původnímu se jen něco přidá. „Trest by ale nemohl být nižší než kolik je spodní hranice sazby, v tomto případě by šlo tedy minimálně o dva roky,“ dodává Černý.

Témata: Tomáš Řepka Veronika Žilková TV Nova