Kraus otevřeně: Se Strýcovou jsme se nerozešli. Podváděla mě. Chtěla si jen zachránit image!

David Kraus

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

12. září 2018 8:48

Ještě na jaře mluvil hudebník David Kraus o svatbě se svou tehdejší přítelkyní Barborou Strýcovou. Pak se ale provalilo, že má tenistka pletky s jiným. A i když tvrdila, že už v té době s Krausem nechodila, podle zpěváka to vůbec není pravda!

Tenistka Barbora Strýcová byla v červenci přistižena při důvěrnostech s šéfredaktorem časopisu Elle Petrem Matějčkem. „Můj vztah s Davidem skončil. Není to záležitost několika hodin, ale měsíců. Nechtěla jsem veřejně řešit naše osobní problémy,“ prozradila svým příznivcům Barbora, když se její fotka s Matějíčkem objevila v médiích.

Tvrdila také, že se v jejich vztahu s Davidem objevily problémy, která se jim i přes jejich snahu nepodařilo překonat. „Davida i jeho práci stále respektuju, i v našich těžkých chvílích se choval vždy férově. Mám ho ráda a přeju mu všechno nejlepší. Stejně tak doufám, že on bude i dál fandit mně,“ uvedla tehdy sportovkyně.

Jenže Kraus tvrdí, že to bylo úplně jinak! „Se Strýcovou jsme se nerozešli. Podváděla mě. Pak to na ni prasklo, tak si lhaním chtěla zachránit svou milovanou image,“ prozradil Kraus svým fanouškům na sociální síti.

Do své bývalé přítelkyně se opakovaně tvrdě navážel. „Strýcová mi nestojí ani za písničku. Jednu jsem o ní složil aby si nepřipadala ošklivá. Zpíval jsem: bože ty jseš ale nádherná, snad mi teď nebudeš nevěrná. No a pak jí člověk vidí s nějakým hobitem v Blesku. Přišel jsem v okamžiku o všechny iluze,“ přiznal na také hudebník.

Jak se ale zdá, z nejhoršího je už venku. „Já se mám teď krásně a jsem převelice spokojenej. Život to vždycky nějak zařídí. Nikdy jsem ničeho nelitoval. A to platí i pro Strýce,“ dodal Kraus.

Témata: David Kraus Strýcová Barbora Záhlavová