Krach manželství Růžičkových: Hledala Marie pomoc u psychiatra?

Vladimír Růžička s ženou Marií 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

11. září 2018 14:09

Manželství hokejového trenéra Vladimíra Růžičky (55) a jeho o 25 let mladší ženy Marie podle všeho prochází pořádnou krizí. Vše zašlo tak daleko, že Růžičková vyhledala pomoc odborníka!

Mezi Růžičkovými to prý pořádně skřípe. Po Chomutově se dokonce mluví o tom, že se rozcházejí. Podle jedné verze opouští on ji - údajně kvůli jejich dítěti. To totiž podle některých spekulací není Růžičkovo.

Čile se spekulovalo i o tom, že Marie opustila svého manžela. Její nejlepší kamarádka naznačila, že je to proto, že Růžička, kterému právě začala sezóna, se věnuje víc hokeji než manželce!

Podle Blesku toho navíc zřejmě bylo na Růžičkovou moc a tak navštívila budovu, v níž sídlí nejen ordinace klinické psycholožky, ale také psychiatrická ambulance.

A zatímco Růžička na jedné z tiskových konferenci rozdával úsměvy, Marie podle všeho smutní. Na sociální sítě sice dál přidává hromadu fotek s dcerkou Lejlou, její úsměv ale působí značně křečovitě.

Podle Blesku navíc Růžička Marii pronajal byt v centru Chomutova. Za této situace by bylo pochopitelné, kdyby si Marie o pomoc opravdu řekla!

Témata: Marie Růžičková Vladimír Růžička