Jiří Pomeje nového chlapa své manželky nerozdýchal? Veřejně na něj zaútočil!

Petr Plaček 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

11. září 2018 10:49

Zdá se, že Jiří Pomeje nový vztah své manželky zatím nedokázal rozdýchat! Dýdžejka Andrea Pomeje nedávno prozradila, že už s právníkem řeší rozvod. Krátce na to se ukázala, že si našla nového chlapa. A to už Pomeje prostě nezvládl!

Andrea sice s Jiřím už nějakou dobu nežila, herec a producent ale stále doufal, že jej manželka nakonec vezme na milost. Jenže to se nestalo. Andrea začala řešit rozvod a dokonce si našla nového přítele!

Právě na něj prý Pomeje zaměřil svou nevraživost a nenávistné útoky! „Chápu, že kdyby Andrea byla s kýmkoli, každý bude pro něj špatný. Myslím si, že pro chlapa, který má s manželkou dítě a rozvádí se, nebude nikdo na světě dobrý,“ přiznal svalnatý klempíř a podnikatel Petr Plaček.

A i když lidsky prý manžela své přítelkyně chápe, nelíbí se mu, jak o něm Pomeje veřejně hovoří! „Rozumím mu. Říká o mně, že jsem pedofil a gay. To je možná blbé, ale nezazlívám mu to," postěžoval si Plaček pro Extra.cz.

Ačkoliv byl Pomeje v minulosti také pořádná vazba, má za sebou těžké období, ve kterém se pral nejen s rakovinou hrtanu. Po ní skončil se slavíkem, navíc také značně sešel. Novináři jej nedávno přistihli s holí, bez které prý nemůže ani chodit.

I s ohledem na to vše se nedá očekávat, že by se se svým konkurentem v lásce setkal osobně a vše si s ním vyříkal „ručně a stručně“. „Ze zásady se nemstím. To by musel něco udělat Andy, abych se do toho vložil. Útoky na mě jsou mi jedno," vysvětlil Plaček.

Témata: Jiří Pomeje Andrea Pomeje Petr Plaček