Monika Babišová zamotala Čechům hlavu! Čeká snad další dítě?

Monika Babišová 14

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

10. září 2018 18:56

Manželka českého premiéra Andreje Babiše Monika zamotala hlavu celé řadě Čechů! na sociálních sítích zveřejnila fotku, která vyvolala spekulace o tom, že čeká miminko!

Monika Babišová zveřejnila na svém Instagramu záhadnou fotku. Je na ní s novým dětským kočárkem. „Něco se chystá,“ okomentovala snímek manželka premiéra Andreje Babiše. Konkrétnější ale nebyla.

Snímek samozřejmě vyvolal zvědavost - a Češi ihned začali spekulovat, co tím vlastně manželka premiéra myslí. „Moc Vám to u kočárku sluší,“ napsala pod fotku jedna z diskutujících.

Mnozí si totiž domysleli, že je zřejmě těhotná, „Nové miminko na cestě?“ zeptal se jeden z jejich fanoušků. „Miminko by vám slušelo,“ přidala se jiná uživatelka.

„Na třetí děťátko mate ideální věk a slušelo by vám to,“ přidali se další. „Můžeme gratulovat?“ zajímalo také lidi na Instagramu.

Jiní mají za to, že dítě čeká některý z jejich potomků. „To už budete babička?“ podivují se lidé. Monika má s Andrejem Babišem dvě děti. Jenže starší dcera Vivien v červenci oslavila teprve 18. narozeniny. A i když má přítele, asi se nedá očekávat, že by se v tak mladém věku měla dítě. A její mladší bratr Frederik už vůbec ne!

Jedna z uživatelek ale také připomněla, že tím vším Monika možná nechtěla naznačit, že její rodinu čeká přírůstek. A že jde prostě jen o dárek pro někoho z jejího okolí nebo pro charitu.

Kdo z nich má pravdu se zřejmě brzy uvidí! 

Témata: Monika Babišová Andrej Babiš