Přiznání herečky z Ulice: Svět je zvláštní! Děti se mi ve škole smály za něco, co je dneska IN!

Anna Kadeřávková 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

10. září 2018 12:17 | Aktualizováno: 10. září 2018 22:17

Herečka Anna Kadeřávková prozradila, že se jí v dětství ostatní smáli! nebylo to kvůli vzhledu nebo špatným známkám, ale kvůli jídlu!

„Pamatuju si, jak se mi v dětství děti ve škole smály, že jsme doma nejedli maso, že mi máma k svačině dávala jablko a ne čokoládovou tyčinku a že jsem svačinu neměla v plastový folii, ale v papírovým ubrousku v plátěným pytlíčku,“ práskla mladá herečka.

Odjakživa se prý u nich doma jedlo zdravě. „Jedli jsme kurkumu, chia semínka, smažili všechno na kokosáku, stravovali se makrobioticky a zeleninu s ovocem jsme měli ze zahrádky. A to všechno ještě před tim, než to bylo “in” a dokonce jsem kvůli tomu byla “out” všude, kde jsem se o tom zmínila. Což jsem moc nedělala, protože se to prostě “nenosilo”,“ vysvětluje Kadeřávková.

Od té doby se ale hodně změnilo. „Dneska jsou všechny tyhle věci děsně trendy a kdo to tak neaplikuje, jako by nebyl. Tak si říkám, jak je svět zvláštní. Věci zůstávaj, jen názory a postoje se měněj - a to zatraceně rychle. Co se nosí dneska, zejtra už nemusí,“ posteskla si herečka, která se proslavila díky seriálu Ulice.

Právě proto prý nehodlá jít s davem. „Proto se vždycky řídím jen a pouze sama sebou, co se mě líbí a co mám já ráda. Protože doba se mění a kdybych se s ní snažila držet krok, asi se z toho za chvíli zblázním,“ dodala Anička.

Témata: Anna Kadeřávková Potraviny