Kdo ve StarDance nahradí zraněného Koptu? Tohle jméno by vás ani ve snu nenapadlo!

Star Dance 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

9. září 2018 20:57

Vysílání nejnovějšího ročníku StarDance ještě ani nezačalo a Česká televize už řeší problémy! Jeden ze soutěžících – herec Václav kopta – se totiž zranil tak vážně, že musel odstoupit. Oficiální zatím nebylo oznámeno, kdo jej nahradí, o jednom jméně se už ale spekuluje!

Kopta si ještě před začátkem tréninků zlomil prst na noze. „Stalo se mi to první den, kdy jsem se měl setkat se svou tanečnicí. Zlomil jsem si prst, jedním mocným kopem do postele,“ prozradil tehdy. A i když jej zranění bolelo, byl odhodlaný se nevzdat.

Jenže osud měl jiné plány. Při tréninku si totiž uhnal další zranění – a tentokrát mnohem vážnější!

Herec si přetrhl si sval na noze a na tiskové konferenci pořadu, kam dorazil i s berlí, oznámil, že končí. „Při pátečním tréninku došlo při zvedačce k přetržení svalu. Dostal jsem se až na centrum pohybové medicíny k panu Kolářovi, tam mi bylo sděleno, že se jedná o poměrně rozsáhlé zranění. A přidala se k tomu ještě prasklá cévka, takže se to celé zalilo krví. Je to fatální záležitost,“ vysvětloval Kopta.

„Strašně mě to mrzí a věřte, že mě dnes nebolí jen ta noha," řekl Kopta. Je jasné, že Koptovo odstoupení zkomplikovalo práci celého štábu, který musel urychleně hledat někoho, kdo by mohl takhle narychlo do soutěže naskočit – první díl se vysílá už 13. října.

A navíc nemůže to být jen tak někdo, protože známé osobnosti jsou vybírány podle určitého vzorce. Nikdy tak nechybí mladší i starší ženy, sportovec a někdo nemotorný, ale zábavný.

Zdá se ale, že produkce měla štěstí a našla záchranu! „Po chodbách na Kavčích horách se nyní nejčastěji skloňuje jméno Richarda Genzera (51),“ prozradil pro Extra důvěryhodný zdroj z veřejnoprávní stanice. Informaci navíc potvrdily i další osoby z ČT.

Genzer by navíc mohl být černým koněm soutěže. Po studiích totiž působil jako tanečník ve skupině UNO, později vystupoval i v muzikálech – objevil se v Krysaři, West Side Story i Drákulovi.

Témata: StarDance Václav Kopta Richard Genzer