Drama u Růžičků: Začněte se ku*va starat o svoje životy! Kamarádka bývalé striptérky promluvila!

Vladimír Růžička s ženou Marií 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

9. září 2018 18:11

Hokejový trenér Vladimír Růžička šokoval veřejnost i své blízké, když se ukázalo, že se vídá s bývalou striptérkou Marií. Kvůli ní se dokonce přestal bavit s vlastním synem! Jenže jak se zdá, láska rychle vyhasla a pár je v krizi! Detaily o jejich vztahu prozradila Mariina nejlepší kamarádka!

Ze vztahu byli v šoku v první řadě Růžičkovy děti – obzvlášť proto, že se brzy ukázalo, že se Vladimír s Marií vídal ještě předtím, než jeho manželka Eva podlehla zákeřné rakovině. A za dva měsíce po její smrti vztah s o 26 let mladší dívkou přestal definitivně tajit.

Skousnout to nemohl především Růžičkův syn, který sice svého otce pozval na svatbu, ale jen za podmínky, že dorazí bez Marie – a s tím bývalý hokejista nesouhlasil.

A i když to zpočátku vypadalo, že kvůli řadě překážek nebude mít jejich láska dlouhého trvání, loni v červnu si na zámku Červený hrádek řekli své ano. V říjnu se jim pak narodila dcerka Lejla.

Teď se ale mluví o tom, že se manželé rozcházejí. Objevují se stále další informace o problémech v jejich vztahu. Co přesně se mezi nimi děje, ale není příliš jasné.

Původně se spekulovalo o tom, že Marie opustila svého manžela, podle Extra je to ale naopak. On údajně opouští jí, a to kvůli jejich dítěti. To totiž údajně není Růžičkovo a on nemá být jejím otcem. Koluje také informace, že Marie se s dcerou stěhují pryč z jejich domu. 

Spekulacím se rozhodla udělat přítrž Mariina nejlepší kamarádka Ája. „Co to všichni házíte na Marušku?“ rozčilovala se v diskuzi pod článkem Blesku.

„Žijete s nimi? Napadlo vás někdy, že to může být z Vláďovy strany?! Že upřednostňuje hokej před rodinou?“ naznačila, že za problémy v manželství může někdejší olympijský vítěz z Nagana.

Těm, kteří na její kamarádku házejí špínu, poslala hodně drsný vzkaz. „Dop*dele, začněte se ku*va starat o svoje životy, než tady budete psát takové nesmysly,“ dodala slečna Ája.

Témata: Vladimír Růžička Marie Růžičková