Geislerová se pořádně naštvala: Hanba Zemanovi! Není to můj prezident!

Aňa Geislerová 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

9. září 2018 13:22

Herečka Aňa Geislerová se opět tvrdě pustila do prezidenta Miloše Zemana. Důvodem bylo jeho chování z nedávné doby. Naznačila, že by se jí mnohem více líbilo, kdyby v čele naší země stal někdo jako slovenský prezident Andrej Kiska.

Prezident Miloš Zeman dnes i se svou ženou Ivanou navštívil prvňáčky na základní škole T. G. Masaryka v Praze 6. Právě tam první pár zahájil nový školní rok. Ve škole Zemana „uvítali“ i rodiče, který svůj nesouhlas s prezidentem vyjádřili symbolem červených trenek na klopě.

„Fuj,“ zakřičela na Zemana jedna z maminek. „Ježíšmarjá, táhni," dodala.  Zemanův mluvčí Jiří Ovčáček ihned okřikl a vyzval ji, aby se chovala slušně. Žena mu odpověděla, že slušně se má chovat Zeman. „Nenávistné chování na půdě školy, kam rozhodně nepatří, si z mé strany zasloužilo jediné. Rázné a hlavně výchovné: Chovejte se slušně!“ vzkázal Ovčáček prostřednictvím sociálních sítí.

Na kauzu zareagovala i herečka Aňa Geislerová. Ta poukázala na to, jak prvňáčci a jejich rodiče v první školí den uvítali slovenského prezidenta Andreje Kisku. „Tohle je normální. Prezident, se kterým se děti i jejich rodiče chtějí setkat. Jsou pyšné, že s ním mohou mít selfie a že právě jejich třída byla vybrána. Protože postoje, názory a celková kultura toho člověka koresponduje s jeho úřadem,“ poznamenala Geislerová nad fotkou Kisky mezi dětmi ve škole.

Jenže to, co se děje v Česku, už podle ní tak veselé není. „A normální by taky bylo, aby člověk, který ve svém počítači má dětské porno (prý omylem), byl zadržen, vyslýchán. Člověk, který opakovaně vyhrožuje smrtí novinářům, aby byl zbaven svoji funkce. Člověk, který používá vulgarismy nejhrubšího zrna ve veřejnoprávních mediích, aby nebyl dáván dětem za příklad,“ vypočítávala nedávné hříchy Zemana Geislerová.

Právě takový člověk je podle ní bohužel hlavou českého státu. „Ale není mým prezidentem a považuju za zdravou reakci matky, která ho rázně vyzvala, aby opustil budovu školy. Udělala bych pro ochranu svých dětí jistě to samé. Hanba Zemanovi.. A opět palec nahoru směrem na Slovensko!“ dodala ostře herečka.

Témata: Aňa Geislerová Miloš Zeman